Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 02:03 PM, Düzenleyen: angelusoO.)

Ben halen sabırsızlıkla Serkan Bey in bahsettiği ve tüm şehri etkisi altına alacağı DEK olayını bekliyoru. 1 2 saat sonra gelecek dediği Wink

тaяaηтυℓa Seni de Beylikdüzü ne alalım Wink zaten Fatih neresindesin bilmiyorum ama fazla kalabalık pffff çekilmez.

(02-09-2021, 01:05 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan artık adınıza bir klimatoloji ve iklim bilimleri adı altında bir makale, tez yazmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Daktilomu aldım nereye geleyim ates

Konumuzla direkt alakalı değil ama İstanbulun dibinde 1,5 saatdir mahsuruz. Orhangazi Yalova arasında otoban kapalı. Süpürgelik mevkii de kapalıymış. 
resim

Beni deklerin olduğu Ülkeye yollayın siklon istemiyorum deklon olabilir. Simsiyah gökyüzünden bembeyaz karlar yağan bir ülke istiyorum. Kara gömülmek kar banyosu yapmak istiyorum. Sıcak salebimi yudumlarken yağan karı seyretmek istiyorum şömine başında. İstanbul elveda demek istiyorum bu şehir bıktırdı beni artık.

(02-16-2021, 01:00 PM)Ozgur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantulam ne diye üzülüyosun, gel kadıköye iki şezlong atıp uzanalım kar da neymiş, kadıköy 1 cm karı nerde görmüş. 2017 başkaydı onu katmıyorum.

15 Şubat gece kadıköy
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Ömer18, Primavera

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 02:18 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Bu arada öğle modeli nasıl emincim. Nerde kalmıştık.

Kadıköy fideyosu atıp beni çıldırtcan mı Fatih zaten çıldırttı beni bir de sen vur düşenin dostu olmaz derler çok doğru.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, volkan34tr

Tam yol ileri Tarantula
resim

Öğle modeli çöp beğenmedim
  Beğenenler:
  •

Serkan Bey, Ull ne zaman vuracak? Saat tahmini belli mi? @snowserkan
  Beğenenler:
  • angelusoO, snowsnow2021

Şansızlığın böylesi..

Mavi noktaya dikkat  anlamayan

resim

Kar gormek isterseniz tepeustu umraniye avmye gidin ikea real var. hem gezin hem kar gorursunuz. Rakim 190 metre. Her tarafinda asiri kar birikiyor. En azindan uludaga gitmis gibi olursunuz. Hic erimiyor orada neredeyse
  Beğenenler:
  • adakar, Advocate, Erol Bıldırcın

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi