| |
Ben halen sabırsızlıkla Serkan Bey in bahsettiği ve tüm şehri etkisi altına alacağı DEK olayını bekliyoru. 1 2 saat sonra gelecek dediği
![]() тaяaηтυℓa Seni de Beylikdüzü ne alalım zaten Fatih neresindesin bilmiyorum ama fazla kalabalık pffff çekilmez.
(02-09-2021, 01:05 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan artık adınıza bir klimatoloji ve iklim bilimleri adı altında bir makale, tez yazmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Daktilomu aldım nereye geleyim Konumuzla direkt alakalı değil ama İstanbulun dibinde 1,5 saatdir mahsuruz. Orhangazi Yalova arasında otoban kapalı. Süpürgelik mevkii de kapalıymış.
Beni deklerin olduğu Ülkeye yollayın siklon istemiyorum deklon olabilir. Simsiyah gökyüzünden bembeyaz karlar yağan bir ülke istiyorum. Kara gömülmek kar banyosu yapmak istiyorum. Sıcak salebimi yudumlarken yağan karı seyretmek istiyorum şömine başında. İstanbul elveda demek istiyorum bu şehir bıktırdı beni artık.
Beğenenler:
• Erol Bıldırcın, hacimurat, Haloquest, Olyosmanli, Primavera, Snow Reis, SNOWSALİH, Snowsedat
(02-16-2021, 01:00 PM)Ozgur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantulam ne diye üzülüyosun, gel kadıköye iki şezlong atıp uzanalım kar da neymiş, kadıköy 1 cm karı nerde görmüş. 2017 başkaydı onu katmıyorum. 15 Şubat gece kadıköy
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, brkkrrsln, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KarAdam53, kral, Primavera, scream, Snowsedat, volkan34tr
Kar gormek isterseniz tepeustu umraniye avmye gidin ikea real var. hem gezin hem kar gorursunuz. Rakim 190 metre. Her tarafinda asiri kar birikiyor. En azindan uludaga gitmis gibi olursunuz. Hic erimiyor orada neredeyse
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 23 Ziyaretçi |