| |
Çok üzüldüm ya yeri dolduracak potansiyelde bile degil sistem 0 derecenin altına inmedi bi türlü yagan kar eridi hemen geçen sistemde alcak kesimler bile -2 leri gördü hep hayal kırıklıgı.
Cok guzel yagis aldik gebze merkez yer yer 30 cmi gordu gosb civari sanirim 50 cm olmustur
![]() Kartin boyu 7.5 - 8 cm olduguna gore en az 3 - 4 kati desek 30 cm cok rahat fazlasi vardir asagi degildir tabi caddeler surekli arac gecisi oldugu icin cok fazla degildi ara sokaklarda 10 - 12 cm caddelerde oldu
Tarantulam Ahmet kardeşim Eylül sonu kanada da olucam gel beraber gidelim.orda da güneş açsın diye dua ediyoruz Toronto merkezde olucam.hatta halifax a da gidicem bol bol -20 -30 yeriz.sonra İstanbul'a dönünce en az beş sene kar lafının k sini bile ağzına almazsin emin olabilirsin.kar ve soğuğa doymak ne kelime hatta tasarsin bile.
Serkan bey Bogaz hatti dun geceden beri hic bir sey almadi. Sizce boyle mi devam edecek?
Serkan hocanın bahsettiği radarda görülmeyen DEK oluşumları bu sistemin final sahnesi gibi olacak. Lakin uzun bir sahne. Bitmesi belki yarın sabahı bulacak.
Odesa - Kırım merasından beslenerek marmara bölgesini hedef alacak şekilde üstümüze ha bire nem/dek pompalıyor. Squall hattı oluşturursa, o hattın dünyayla bağlantısını bir süre koparabilir. https://i.ibb.co/pL4ddk2/16022021-1330.gif
Sistem benim için koca bir hiiiççççç. Tartışmasız Marmaranın en berbat yeri kar bakımından. Antalya'ya kar yağar Fatihe yağmaz vallahi de billahi de çöl hatta daha beter zira sahra çölüne bile kar yağdı burda yok bir şey. Bana dua edin de bir an önce bu gudubet yerden kurtulayım yoksa kafayı yiycem.
Beğenenler:
• angelusoO, Erol Bıldırcın, Haloquest, Kızakadam, Neta, Nuray, Oflumevlütt, OMgrbz, Snow Reis, SNOWSALİH |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |