Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu arada bahsettigim kutle Anadolu yakasinda etkili oluyor.Atasehir i soran bir arkadas vardi.Umarim mutludur dedigim kutle suan Atasehir de ama sanirim arkadas dayanamadi uyuduSmile
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

kavacığı sormuştum

resim

resim

resim

resim

Fotoğraflarda cok net belli olmasada bir kaç foto gönderiyorum

resim

resim

Şu an kuvvetli bir yağış mevcut.

Tipi, fırtına...

Şöyle birkaç saat yağsa ne güzel.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Mturi, Snowsedat, volkan34tr

valla buralarda bişi yok zaten olan kar da i çatılardaa kaldı yatalı en iyiisi uzgun Nea

(02-16-2021, 01:54 AM)zeykap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Kuzey1352 o kütleler kavacıktan geçer mi

Suan bulundugunuz konumda yagis yok mu?Yoksa da geliyor.

Ataşehir’e gelen kütle Esatpaşa’yı kapsamıyor mu Smile düşen birkaç taneden başka birşey yok. Her yer yıkılıyor burda birşey yok saatlerdir . Undecided Undecided

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 08:31 AM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

Hasan Bey bu neeeeSmileMaasallah.Suan burda okadar yok ama bu gidisle olacak insallah.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Hasan_iSTANBUL

(02-16-2021, 02:14 AM)Eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ataşehir’e gelen kütle Esatpaşa’yı kapsamıyor mu Smile düşen birkaç taneden başka birşey yok. Her yer yıkılıyor burda birşey yok saatlerdir . Undecided Undecided

5 dakikaya orda Big Grin
  Beğenenler:
  • Eray, Hasan_iSTANBUL

(02-16-2021, 02:14 AM)Eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ataşehir’e gelen kütle Esatpaşa’yı kapsamıyor mu Smile düşen birkaç taneden başka birşey yok. Her yer yıkılıyor burda birşey yok saatlerdir . Undecided Undecided

Esatpasa nin konumunu tam olarak bilmiyorum ama arkasi geliyor merak etmeyin.
  Beğenenler:
  • adakar, Eray, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, taboo1, 26 Ziyaretçi