Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
Dek var gam yok. Kısa sürede sokak bembeyaz oldu.
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, konuralp, Snowsedat

@TARANTULA İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Üst taraflarındayım...25 Yıldır burdayım ben alıştım...
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, konuralp

(Son Düzenleme: 02-15-2021, 10:59 PM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

O kütle direk boğaza inmez Avrupa yakası yönüne giriş yapacak karada

@KardanadamEmin yine heyecanlandırıyorsun kalp var bizde dayanmaz bu yürek Smile GEFS sinyalleri veriyor ama inşallah bu sistemde olduğu gibi sıcaklık problemi olmaz. Diyagramlar umut verici belliki çok daha soğuk bir çekirdek bu sefer AB kendine iyi bir yer bulsun oynamasın duygularımızla Smile beklemedeyiz...

(Son Düzenleme: 02-15-2021, 10:32 PM, Düzenleyen: brkkrrsln.)

resim

resim

AN itibariyle KAdıköy
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
  Beğenenler:
  • adakar, ceyycey74, Hasan_iSTANBUL, Neta, Primavera

radardaki sarı kütle eminönü çekmece arasına yarıyacak bence. Çünkü kuzeydoğu rüzgarla gelen kütleler direk inmiyor. batılıyor.

Rüzgar yıldız yönüne dönecek mi SETA?

Sevgili @snowserkan sevgili @тaяaηтυℓasevgili @KardanadamEmin sevgili @AZOR  bu gece için Avrupa ve Anadolu yakasına ilişkin son değerlendirmelerinizi büyük bir heyecanla forum olarak takip ve merak ediyoruz. Tahmin siz değerli üstadların, takdir ise yerin göğün sahibi Allah'ındır. Biz KARseverler forum olarak her daim yanınızdayız. Tahminleriniz bu forum üyeleri için herzaman büyük bir önem taşıyor ve ilelebet taşıyacaktır. Sevgi saygı bizden, tahmin sizden, Takdir ise yüce Allah'tandır.
Saygı ve muhabbetle.
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Enginist, Hasan_iSTANBUL, Primavera

Şu anda gaziosmanpaşaya çok güzel yağıyor yerlere çok güzel tutunuyor
ÜZGÜN OLSAN AĞLASAN BU GÜNLER YAŞANACAK
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, konuralp, Primavera

Bu akşamki DEK ile birlikte dışarı çıktım ve kar’da yürüyüş keyfi yaptım, kar ezdim. Gerçekten özlemişim. Kar yağışı altında yürümek dünya’daki en güzel hobilerden. Bütün stresi alıyor. Umarım önümüzdeki günlerde kar yağışı tüm şehirde yoğun olarak devam eder ve her yerde birikim yapar.
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, 52 Ziyaretçi