Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@tornadoman sokağa çıkma kısıtlamasından muafsın herhalde.

Mesleğin nedir?

Uzman ılıkçı mı?
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Captmehmet, KardanadamEmin

(02-14-2021, 11:15 AM)snow1453 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'a yarayan yağış çeşidi DEK'tir, gerisi kektir. NET!

Tam tersi asil guclu ve kesintisiz olan cephe yagisidir. Dek bir yeri vurur otekini vurmaz. Ancak maalesef bu sistemin cephe yagisi vok zayif oldu hic boylesini gormedim. İsallah dekler guclu olur. Bu arada ona buna sovup durmayin mgm dahil herkes yanildi. Dun geceden itibaren cok yogun kar bekleniyordu olmadi. Ben telefondaki uygulamaya bakiyorum onlarin tahminleri cok iyi tutuyor. Sanirim kaynaklari accuweather.

Sevgili snowserkan öncelikle bukadar gelişmiş imkanları olan mgm dahi bu sistemi 2 gün kala haber verdi ama siz taaa 20 gün önceden bize müjdelemiştiniz sadece helaalll olsun daha ne denirki sağolun varrr olun.size küfreden köpeklere yazıklar olsun siz kadar mütevazı ve görgülü bir insana bunu hak görenlere yazıklar olsun.it uludu diye gökten kemik yagarmı??şuan kar yağıyor vede çok güzell hem kötü laf şahininindir gün gelir utanırlar bu yazdıklarından tekrar tekrar siz ve diğer tahmincilerimiz sağolun varr olun iyi forumlar.bu arada sakaryada yağış ince de olsa devam ediyori inşallah güçlenerek artar
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, Captmehmet, konuralp

Yahu dün gece bir bugün iki.

Ne sabırrsız milletiz yahu.

Özellikle bu genç insanlar sabrı bir türlü öğrenemiyor.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

@KardanadamEmin@snowserkan@TARANTULAve tabii ki @AZOR ve arada sayamadığım diğer tahminciler..Hepinize verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Bugüne kadar herhangi bir yorumda bulunmayıp sadece verdiğiniz bilgileri okudum.Ama sizlere sahip çıkmamız gerektiğini düşünerek yazmak istedim.Her zaman için başarınızı çekemeyenler olacaktır ve bu yüzden de saygısızca yapılan eleştirilere maruz kalacaksınız.Ama unutmayın ki meyve veren ağaç taşlanır.Bırakınız saygı çerçevesinde eleştiriler  yapılsın ama saygısızca yapılanlar sizin tozunuzda boğulsun?
Totem yaptım DEK’ler coşacak ?
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, Deepsnow, KardanadamEmin, Murat71

Mgm yanılmadı. Boşuna temkinli değilmiş

Dışarıda müthiş bi yağış var ve her dakika daha da çoğalıyor

Serkan beyin dediği gibi asıl şov saat 16:00 dan sonra muazzam birikim alabilir İstanbul inşallah beklemedeyiz

Cephe yağışı gayet iyi gidiyor. Kim diyor cephe yağışı zayıf diye?
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, kral

Aslında bir çok kişi ve kurum yanıldı, iphone hava durumu 8 gün boyunca kar ikonu koymuştu 5 gün önce sonra her gün birer tanesini kaldırdı, şuan 2 gün için kaldı (pazartesi & salı) birde sıcaklıkları -2, -4 lerdeyken adım adım +1 +3 hatta +7lere çekti. aynı durum yağmurlardada söz konusu oluyor, ne zaman baksam gelecek haftada 3 günü yağmur gösteriyor sonra zaman yaklaştıkça 1 e düşüyor yada hiç yğmıyor.

Aslında hep böyle oluyor ; sıcaklık için verilen derecenin üstüne +3, +4 derece eklemek gerekiyor, yağış 100 mm diyorsa onun yarısını falan düşünmeliyiz. böylece gerçek verilere ulaşıyoruz Smile
  Beğenenler:
  • Constantinople

Konuyu Okuyanlar:
53 Ziyaretçi