| |
Arkadaşlar amacımızdan sapmadan devam.
Aksi halde 1 gün susma cezası verilecek.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz,
Şimdi basınç hareketlerine baktığımızda;
İtalyadan başlayan ab hareketi ülkemize doğru hareket ediyor. Bir ab gelirken bir ab alanı daha oluşuyor ülkemizde. Dolayısıyla bir miktar ısı artışı olsa bile yoğun kar yağışı kaçınılmaz olacak. Asıl 15-16 tarihlerinde azorun iyice güçlenmesi ve soğuk havanın iyice ülkemize sokulmasıyla bir ab alanı daha geliyor ki; asıl benim en sevdiğim. Çok güzel dek yağışlarının olacağını ön görüyorum. Tahmin sitelerinde belirtilen cm ler, dek yağışlarını ön göremiyor. Onun üzerine biraz daha ekleme yapın. Siklon hareketlerinde hava biraz yumuşar bu normaldir. Ama ben soğuk havanın kurtaracağını düşünüyorum. Bilgilerinize.
Beğenenler:
• 3uZgibi, Burak1980, Captmehmet,
Arkadaşlar muhabbetinizi sohbet bölümünde edin lütfen. Burası mIRC chat odası değil. Evet bir emek harcanıyor ve bunun farkında olmanız çok güzel teşekkür ederiz ama yeri bu başlık değil. Son 1 saatimi sabahtan beri atılan mesajları taşıma silmeyle geçirdim resmen. Lütfen hava tahminine odaklanalım. Diğer konuları başka başlık altında konuşabilirsiniz.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kardanyollar, mirhan, Neta, Primavera, Semih, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Öncelikle şahsım adına forumda bizler için sürekli doğru bilgiyi ulaştırmaya çalışan aynı zamanda forum içerisinde ki ortamı dengede tutmaya çalışan tüm admin moderatör ve diğer yorumcu arkadaşlara teşekkür ederim.
Serkan bey bu sistemde bizi çok yalnız bıraktı o yüzden ona kar falan yok ? şakası bir yana dümen de Serkan beyi bilmek dahi yetiyor. 5 ve 2 yaşlarında iki çocuğumla bu gece olabildiğince nöbetteyiz ? Pzts günü de İstanbul'dan biraz uzağa şile Ağva iç köylerinde bulunan bir kaç düzlüğe gidip bu mutluluğu doyasıya yaşayacağız. ❄️❄️☃️☃️ Kᴀʀ, ᴅᴏɢᴀɴıɴ ɪɴᴄɪꜱɪᴅɪʀ. Tüᴍ ᴢᴀʀᴀғᴇᴛɪʏʟᴇ ᴍɪꜱᴀғɪʀ ɢɪʙɪ ɢᴇʟɪʀ ᴠᴇ ꜱᴇꜱꜱɪᴢᴄᴇ ɢɪᴅᴇʀ, ᴠᴇᴅᴀꜱı ᴅᴀ ᴢᴀʀɪғᴛɪʀ.
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, karseven_, konuralp, kral, Mturi, Primavera, Semih, Snowsedat, volkan34tr
28 yil Bayrampaşa
12 yil bagcilar 2 yil umraniye 5 yildir da su an gebzede ikamet ediyorum. Istanbul da bizim gebzede bizim. Heryerin kar yağışının 46 yılda farklı olduğunu gören biri olarak istanbul büyük bir yer kar her yere farklı düşüyor. Örnek olarak 2 subat 2010 edirnekapi 10 15 cm olduğunda okmeydani 20 25 cm umraniye 40 cm vardi.
@Dolunay Hanım'ın tahminine imzamı atarım. 2017'de bile şöyle bir kar yağacak derken neler yaşandı. Alçak basınç destekli geliyor tüm soğuk. Üstüne defalarca AB türeyip soğuğa nem pompalanacak. Modelleri oluşturan denklemler ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili coğrafyasını hesaba katmadığına eminim. @snowserkan siz bu modelleri hesaplayan altyapıyı çok iyi biliyorsunuz yanlış mıyım?
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Mturi, Primavera, SnowPoyraz, Snowsedat
Selam arkadaşlar yağış geliyor ve hava sıcaklıkları 0’ın altında seyredeceği için ve kky yerine direk kar yağışı alacağımız için tutunma hızlı olacak erime yavaş olacağından her yağan kar üzerine birkim yapacak birde en son sistemde son anda aldığımız deniz etkisini hatırlayanlar bilir birkaç dek ile kıyı kesimlerde 5-10cm üzeri yüksek kesimlerde 20-30cm kar banko kupona ekleyin???
Sayın tarantula, forum içindeki sataşmalarınız devam ederse işlem yapmak zorunda kalacağım bilginize.
SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 57 Ziyaretçi |