| |
Beğenenler:
•
(02-10-2021, 01:39 PM)murat37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Bey, medya,basın henüz uyanabilmiş değil. Anladığımız kadarıyla İstanbul da hepimiz arabalarımızı karların altında bulmaya çalışacağız. Sizin sosyal medyadan ulaşabildiğiniz yetkili bir merci bulunuyor mu ? durumun vahim olduğunu iletseniz. Çünkü herkes halen "yeeaa İstanbula gar mar yağmaz" kafasında. Kesinlikle katılıyorum. Şirkette 10 kişiye söyledim herkes aynı kafada. İstanbul 'da yaşadığına emin misin deyip dalga geçiyorlar birde.
(02-10-2021, 01:41 PM)firatgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-10-2021, 01:39 PM)murat37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Bey, medya,basın henüz uyanabilmiş değil. Anladığımız kadarıyla İstanbul da hepimiz arabalarımızı karların altında bulmaya çalışacağız. Sizin sosyal medyadan ulaşabildiğiniz yetkili bir merci bulunuyor mu ? durumun vahim olduğunu iletseniz. Çünkü herkes halen "yeeaa İstanbula gar mar yağmaz" kafasında. Büyük ihtimal geçmiş sistemler gibi son anda kky dönen yağışları emsal alanlar en çok mağdur olanlar olacaktır. Bu sistem buradaki üstadlarımızın deyimiyle "BEYAZ AFET" ama herkes olmaaaaz,yağmaaaz modunda.
Yarım saattir dışardayım maşaallah bi hava var kemiklerime kadar ısındım,enerjimi depoladım. Vakti olan çıksın son anların tadını çıkartsın bence. Atmosfer pimi çekti patlatmaya yer arıyor
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, caner, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, Poyraz, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan
Sıcaklıklara takılmayın tahmin edilenden 2-3 derece daha aşağıda seyredecektir..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Apse1907,
@snowserkan Serkan Hocam haftaya İstanbul üstüne-45 mi oturacak? Eğer öyleyse 87 ile aynı şeyleri konuşuyor oluruz demek mi oluyor bu?
Ne dersin?
serkan bu diyagramlarda 15 inde +5 lere çıkan senaryo var birkaç gündür sence bu olasılık ne kadar canımı sıktı sinek küçük mide bulandıran cinsten
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 15 Ziyaretçi |

Sen ne dersin @