| |
Beğenenler:
• Akın, Cumhur41, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, scream, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
Forum bayram yeri olmuş.maşallah maşallah
12'sinden 19’una kadar yağacak bir kar ve arkasının da gelme ihtimali yüksek. Gel de sevinçten çıldırma diyorum ya kar her gün yağsa bezdim demem
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Beğenenler:
• adakar, Akın, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet,
@"storm16" Ersel KARdeşim, aynen yola çıktı geliyor....Artık adamakıllı gelsinde millet bayram etsin...Uzun yıllardır böylesi bir sistem modelleri görememiştik, artık sıra tadını çıkarmada...Saygılar sevgiler...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snow41, Snowsedat,
Serkan Abi, sefa nın arka bahçesine yapacak kar birikimi konusunu konuşmaya başlayalım mı ne diyorsun
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emreitsa, karseven_, Mturi, SinemSahin, Snowsedat, ThunderSnow
Ayağım uğurlu geldi emin abi, serkan abi
yıllar sonra buluşmak güzeldi malum siteden beri.Şaka bir yana tebrikler her ikinize de.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Kızakadam, scream, SinemSahin, Snowsedat, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Özgür, 44 Ziyaretçi |

12'sinden 19’una kadar yağacak bir kar ve arkasının da gelme ihtimali yüksek. Gel de sevinçten çıldırma 
Erdoğancım, herşey iyi hoşda ben kel değilimki ( peruk kullanıyorum.