| |
Beğenenler:
• Abdullahkara61, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr
BU HAVA SISTEMI SUBAT AYINDA YAZ GELDI DIYENLERE ILIKCILARA CEMRECILERE KAR DUŞMANLARINA KAPAK OLSUN NOKTA ATIŞI YAPAN ARKADAŞLAR SONSUZ TEŞŞEKÜRLER ACIBADEM VE SINAN KAMCIDAN SEVGILER YOLLUYORUM
Beğenenler:
• Abdullahkara61, Altıgen Buz Kristali, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, scream, SinemSahin, Snowsedat
Son ecmf çıktıları bunlar gün geçtikçe kar derinliğinin çoğalacağı belli dekleri çok hesabladıklarını düşünmüyorum denize bile ne kadar yağıyor görün geçen hafta yazdım gökgürültülü kar yağmayalı uzun süre oldu özlemişim
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, DeMo, EJDER, Eray, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, scream, SinemSahin, Snowsedat, Umut Karaman, volkan34tr, Xooner
Şükürler olsun Allahım.
Arkadaşlar ağzımdan yel alsın ama bu saatten sonra bir fiyasko yaşarsam beni unutun. Kesin yıkılırım hatta hayata küserim.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, KardanadamEmin, Mturi, SinemSahin, snow41, Snowsedat, Xooner
Modellerde Avrupa'daki YB'de düşüş var önceki günlere göre bu da yağışı arttırdı ılıkçı yada sahillerde örtü oluşturmaz diyen arkadaşların yorumları da taca çıktı böylece.Zaman yaklaştıkça daha da güçlenecek inşallah.
Selamlar;
İhtimaller pozitif yönde geliştikçe beklentiler de katlanarak artıyor. Umarım tüm kar severleri mutlu edecek bir sistem olurken, tüm canlılar için minimum olumsuzluk getirir. Şu anki görüntü ile ilk kar tanelerini hangi gün göreceğiz? 13 ü diyebilirmiyiz?
Beğenenler:
• adakar, Akın, aligungen, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, burakrpc, Buyukadali, Canberk, Cemal reşit,
![]() Mgm de verdiyse ki verdi BU İŞ BITTİ @snowserkan bey uzun vadede siz 1 numarasiniz sizin ustunuze kimseyi tanimiyorum elinize emeginize saglik TEBRIKLER
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Özgür, 40 Ziyaretçi |