| |
Rahat olun, hersey yolunda, herkes keyfine baksın, bu bir ikigün ufak tefek farklılıklar bu işin tuzu, biberi yarın tekrar efsaneyi verdiğinde yine ortalıkda çıt kalmaz..
Beğenenler:
• Abdullahkara61, adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr
Dediğiniz gibi 1929 1985 1987 2004 karışımı bi şey gelir inşallah. Beklenti çok yükseldi çünkü
Sistemi ilk gösteren gem bakın ne diyor
Bu sistem her saat kendi senaryosunu yazacak https://images.meteociel.fr/im/7214/anim_abb2.gif https://images.meteociel.fr/im/6947/anim_pza6.gif
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Fevzi, Kızakadam, kral, mehmet karsever, Saka, scream, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
Bence iyi bir guncelleme. Dua edelim ki doguya kaymasin. Doguya kayan sistemler yizde 90 gelmiyor. Keza gecen sene yasadik istanbul olarak dogu karadenize kaymisti sistem. Dunyanin donus yonunden kaynakli sistemler hep bati dogu yonludur genelde. Bence su an bir sorun yok. Kendi gorusum sistem bulgaristan marmara merkezli olacak. Sistem biraz da guneyli gelirse daha da guzel olur. Bekleyip gormeli
Son 1 saat içinde yazılan bütün mesajlar silinmiştir. Özel durumların özel mesaj yoluyla konuşulmasını rica ediyorum.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• 3uZgibi, angelusoO, Burak1980, Emre10, Kızakadam, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Peugeot, snowözgür, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
Ooow çok sert ortalık karışmış lütfen bu forumu da diğer bazı sorunlu forumlara döndürmeyelim burada herkes birbirini biliyor cıngar çıkartanların burada yeri yok. Sistemde sorun olacağını sanmıyorum gfs yi tanımayan yok yıllar önce GFS ye Global Fırıldak Sistem ismini ilk ben vermiştim yıllar önce sonradan birileri sahip çıkmaya kalktı neyse. Tam da bu isim ona çok yakıştı. Fırıldak gibi sürekii dönerek milletin kafasını dağıtıyor. o yüzden bu süreçte diğer modellere ve diyagramlara bakın akşam çıktısı sıcak çıktılardan biri zaten endişeye gerek yok inşallah cumadan önce ne desek boş sistemin süresi gücü ve miktarı ile ilgili olarak.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, angelusoO, Captmehmet, Ftherdem, kardelisi, Kızakadam, snow41, Snowsedat
Gfs @тaяaηтυℓadediği üzere düzelecektir onun dışında gem verileri hala daha efsaneeeee
Arkadaşlar merak ettim, güncellemeye bakıyorumda öyle panikatak geliştirecek bir olumsuzluk yok, hatta ben daha kötü bir güncelleme bekliyordum, hicde oyle değil, çok normal bir güncelleme olmuş..Bu kadar küçük iniş, çıkışlar olmazsa o zaman kuşku duyabilirsiniz.Daha sırada ECMWF var, ICON var, UKMO- JMA- GEFS- AO-NAO - MJO- PARALEL GFS var, Diyagramlar var ve bunlarıda incelemeden ve ortalamasını almadan, ana deseni görmeden nasılda sistemi oraya, buraya gönderiyorsunuz, bi anlatında bizde öğrenelim..Kısırdöngü muhabbetlere girilmesin..Daha sistemlere 4 gün var ve daha çok ince çizgiye girilen dönemeçdeyiz, 6 saatte bir dönüşüm gösteren modellerle sistemler gidiyor, geliyor diyemeyiz..Sakin olun süreci takipteyiz zaten, bir terslik görürsek onuda cesaretle söyleriz.Bekleyin, sadece...
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Captmehmet,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Doqukan10., |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 10 Ziyaretçi |