| |
(02-07-2021, 11:08 AM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Basında yavaş yavaş olaya dahil oluyor Nihayet be kardeşim...Fakat birşey dikkatimi çekti, sanki yazılanlar bizim son iki haftadir yazdıklarımızla çok benzerlik taşıyor..Acaba nedenki?
(02-07-2021, 11:14 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Kardanyollar çok az vermişsiniz cm. leri... Bence arttırın kar kalınlığını.. Ben duygusal adamım hocam yaş 32 ama beklentiyi düşük tutayım ki çocuklar gibi şen şakrak olayım ? (totem diyelim)
Ben istanbulun kar açısından uğursuz yerlerine bile 1 metre kar bırakmayan ve en az 1 hafta yoğun kar tipi fırtına olmayan sisteme efsane demem. Normal üstü bir sistem olur benim için. Buldum da bunuyorum gibi oldu
Beğenenler:
• Akın, Burak1980, byarslan, Captmehmet, cxxs,
SUAN ALMANYANIN KUZEYI BATIYOR AHALI. GECE 20CM OLDU BÜTÜN GÜN DE YAGACAK. GÜN BOYU SICAKLIK -7 BERLIN VE GECELERI SIZ DÜSÜNÜN. SON 50 SENENON BELKIDE EN BÜYÜK KARVYAGISINI ALACAGIZ. KAR FIRTINASI BEKLENIYOR. NE DEMISTIK HERKES HAK ETTIGINI YASIYOR. ORTA AVRUPAYA YAKISAN SOGUKLAR BUNLAR. ARTIK FRAGMAN BITTI BEYLER.
Xooner yazdı (02-07-2021, 12:21 PM)
Küçük büyük karakterlere dikkat edelim lütfen.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Burak1980, cxxs, Eray, hakancitak, KardanadamEmin, kartutgunu, kral, Mturi, oguzsoydan, Primavera, Snowsedat, themuslim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 11 Ziyaretçi |