Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-07-2021, 11:08 AM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Basında yavaş yavaş olaya dahil oluyor

https://www.google.com/amp/s/www.haberle...10-haberi/

Nihayet be kardeşim...Fakat birşey dikkatimi çekti, sanki yazılanlar bizim son iki haftadir yazdıklarımızla çok benzerlik taşıyor..Acaba nedenki? eye  Spiteful  Dash  Smile  thumbsup

(02-07-2021, 11:14 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Kardanyollar çok az vermişsiniz cm. leri... Bence arttırın kar kalınlığını..

Ben duygusal adamım hocam yaş 32 ama  beklentiyi düşük tutayım ki çocuklar gibi şen şakrak olayım ? (totem diyelim)
  Beğenenler:
  • byarslan, Captmehmet, Primavera, Snowtime

Son 2 gun kalsin mgmde dahil olur ?????

Ben istanbulun kar açısından uğursuz yerlerine bile 1 metre kar bırakmayan ve en az 1 hafta yoğun kar tipi fırtına olmayan sisteme efsane demem. Normal üstü bir sistem olur benim için. Buldum da bunuyorum gibi olduSmile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Özgür, snowsnow2021

kadikoy 5 cm umraniye 20 cm sistemin ozeti Smile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(02-07-2021, 11:32 AM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben istanbulun kar açısından uğursuz yerlerine bile 1 metre kar bırakmayan ve en az 1 hafta yoğun kar tipi fırtına olmayan sisteme efsane demem. Normal üstü bir sistem olur benim için. Buldum da bunuyorum gibi olduSmile

Bencede öyle gibi.. Smile Smile Big Grin
  Beğenenler:
  • cxxs, Erol Bıldırcın, Snowsedat, themuslim

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 12:16 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ABBOOOO... Smile Diyagramın hali ne böyle? Sabah sabah bu grafiği çizenin gözlük camları varsa, kaç kez silmiştir kimbilir? Mübarek atomu yeniden hücrelere bölüyor sanki.. Dash Big Grin Smile thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 12:21 PM, Düzenleyen: Xooner.)

SUAN ALMANYANIN KUZEYI BATIYOR AHALI. GECE 20CM OLDU BÜTÜN GÜN DE YAGACAK. GÜN BOYU SICAKLIK -7 BERLIN VE GECELERI SIZ DÜSÜNÜN. SON 50 SENENON BELKIDE EN BÜYÜK KARVYAGISINI ALACAGIZ. KAR FIRTINASI BEKLENIYOR. NE DEMISTIK HERKES HAK ETTIGINI YASIYOR. ORTA AVRUPAYA YAKISAN SOGUKLAR BUNLAR. ARTIK FRAGMAN BITTI BEYLER.
Xooner yazdı (02-07-2021, 12:21 PM)
Küçük büyük karakterlere dikkat edelim lütfen.
  Beğenenler:
  • Primavera, snowsnow2021, Xooner

emin bey 1 metre abartı oldu gibi ama 95 santim+KDV bekliyorum
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Primavera, Snowmehmett

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 12:20 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Birde benden ABOOOO
-20 var İstanbul'da  bu gündüz sıcaklıklarında bile -5-7 bandını işaret ediyor Anadolu'da -15-20 bandı anlamına geliyor Allah bütün canlılara ve insanlara yardım etsin tedirgin

Konuyu Okuyanlar:
11 Ziyaretçi