Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ahmet'cim, örümceğim, senden beklenmeyen panik ataklar.. Big Grin Görüyorumki yeni tarzın TOTEMCİLİK .. eye  Smile Spiteful  Senidemi kaybettik bea..Yeni ılıkçımız Tarantulamı iftiharla sunarız..Yazlık tahminlerimizin güçlü yorumcusu..Ahahaha.
Smile Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Snowsedat

Bundan sonra ılıkçı kılığına girdim kuzu postuna bürünmüş kurt misali bilmem anlatabildim mi?
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Erol Bıldırcın

Az onceki mesajimi yanlis bolume yazmisim buraya yazacaktim

Ama sonunda evrile cevrile gelecek o sistem ( Eminbey tutup getirir )
  Beğenenler:
  • Captmehmet, snowsnow2021

Önümüzdeki 3 4 gün bol yağış var mis gibi lodos günbatısı esecek ılık ılık ohh miss gibi piss soğuklar gidin

Sahiller dahil yerlerde kar göremeyince tatmin etmiyor

(01-29-2021, 09:47 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bundan sonra ılıkçı kılığına girdim kuzu postuna bürünmüş kurt misali bilmem anlatabildim mi?

Vaayy...Sibirya kurdu işaretleri seziyorum... thumbsup Yakışır KARdeşime.. Big Grin eye Kim geçer seni bea.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat

Arif olan anladı Emincim

ECMWF'den, Şubat sisteminin ön etüt çalışmalarından bir örnek.. thumbsup 
resim

Şubattın ikinci yarısı üstümüz buz kesecek elbette bizde nasipimizi alırız thumbsup
resim

(01-29-2021, 10:13 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arif olan anladı Emincim

Ben anladımda, Arif olan anladımı, onu bilemem. eye Büyük bir ihtimalle anlamıştır bence.Herkes bilirki Arif olan anlar.. eye  Big Grin Smile Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, hakancitak, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
48 Ziyaretçi