| |
Selamün aleykum, hayırlı Cumalar, hayırlı sabahlar, KARSEVERLER...
Heleki Şubat ortalarına doğru ne kadar ısınırsak o kadar memnun olacağım..( dip not: kimse beni ılıkçılıkla suçlamasın, sebebi malumunuzdur.. ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Eray, hacimurat, hakancitak, KARADAM, karakış, snow41, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Akın, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Evren, hacimurat, hakancitak, Haloquest, KARADAM, karakış, kardelisi, Kartat, Ryan34, scream, SinemSahin, snow41, snowözgür, Snowsedat, themuslim, volkan34tr
Serkan bey nerde sistem nerde göremiyorum yoksa uçtu mu dükkanı kapatıp gidelim kış bitti Serkanım kuş cıvıltıları bahar gelsin artık. Ilıkçılar meydan bizimdir soğukçulara güle güle
@KardanadamEmin bey Serkan bosunami 1929 diyor
sizde yani morluklari oldugu gibi indirmissiniz ustumuze ![]() Cumartesi gunu tum yurtta firtinami var heryere firtina vermis
@snowserkan ve @KardanadamEmin aşağıda paylaştığım resimde ayın 6 sından sonra ülkemiz üzerine hızlı bi salınım gerçekleşiyor. Zaman daha çok uzun ama bahsetğiniz sistem içerisinde bol morluk olan bu sistemmidir.
Sabah güncellemesine göre daha iyi bence gerçi bir türlü bizim enlemlere inemiyor ama muazzam soğuk gerçekten bir ucundan yakalasak hepimiz ihya olucaz
BizimAyıbalığı yine tepemize gelmiş, kafamızı şişiriyor..Bu senenin en önemli kumarını oynuyoruz, MODELLERE yine gelmeye başladı, bizleri daha çok hop oturtturup, hop kaldırır bu balık. Ne sistem tamamen cepde diyoruz, nede asla gelmez diyoruz...
![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, hakancitak, KARADAM, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, snow41, Snowsedat
(01-29-2021, 02:24 PM)Karseverrrrrr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem Avrupanın olmak üzere kimseye yalandan ümit vermeyin emin bey Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun, bi söylesende, bizde bir anlasak...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Ertan1967, hacimurat, hakancitak, karakış, snow41, snowözgür, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, 42 Ziyaretçi |

Heleki Şubat ortalarına doğru ne kadar ısınırsak o kadar memnun olacağım..( dip not: kimse beni ılıkçılıkla suçlamasın, sebebi malumunuzdur..