| |
Evet uzun alıntılar konusunda ben de rahatsızım.
Şahsen ben alıntı yapmam. Cevap vereceğim arkadaşın ismini yazarım yorumumun başına. 3 kelime cevap yazılıyor gökdelen gibi alıntı yapılıyor.
Merhaba herkese iyi gğnler ben başka bir konuya değinmek istiyorum bir arkadasım grçmiş tarihte bence haklı olduğunu düşünüyorum ama maalesef gereksiz uzatmadan dolayı ban yedi sayfadan ama özürlerini iletiyor sayfada 1 defaya mahsus banlar aaçılamaz mı mesala böyle Af zamanları oluyor mu sonucta gayemiz belli KAR MUTLULUKTUR .... iyi günler
MGM bin uzun vadeli tahminlerine bakıyorum 3 hafta sonrasına kadar sıcaklığı mevsim normallerinin çok üzerinde yağışı mevsim normallerinin gösteriyor
4 hafta sonra sıcaklık mevsim normallerinin az üzerinde ama yağışı fazla gösteriyor Bu kadar karamsar bir tablo veriyor bu böyle olacak demiyorum Modellerde değişim olursa bu tahminlerde değişecektir nasıl olsa ama bizim için şöyle bir durum var birincisi görünen tablo bahar havasinda ikincisi Şubat modellerde gelebilir izlenimi veren hakketen korkunç soğuklar var Normalde bir karış kar yağsın ben razıyım derim ama o kadar zamandır kar yokki 2017 6 Ocak ve 2018 şubat bunlar dışında aldığımız düzgün bir sistem yok busene 15 ocakta ben kara doydum ama hiç kar görmeyen yerler var tüm şehir için doyurucu olmadı Artık düzgün bir sisteme ihtiyaç var ben p tesi kartepeye gidiyorum kendi nefsimi doyurucam ama İstanbul baba bir sistem bekliyor Demem iki gekecekse şöyle 3-4 günlük sağlam herkezi of be dedirtecek bir şey gelsin hakketen ozledik bu istanbula kar yagmazcilar var hakketen rahatsızlık veriyor artık TV ye çıkıp zaten İstanbul ne bekliyorsunuz demeye gelen laflar ediyorlar Bunların hepsine şöyle okkalı bir tokat yapistirsa yarım metre karın altında haber yapsalar
(01-28-2021, 11:45 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Açıklamaların benim için yeterlidir..Teşekkür ederim, şimdi birbirimizi daha iyi anladığımızı gördüm...Burada tek bir hedefimiz varki, oda sadece ve sadece KAR SEVDAMIZ, gerisi boşşeyler ve teferruat...Sen iyi bir arkadaşsın, doğruyu yanlıştan ayırdeden bir özelliğinde varmış, bunuda görmekden mutluluk duydum...ALLAH siz yöneticilerede kolaylıklar versin...Sevgiler, saygılar KARdeşim...(01-28-2021, 11:19 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-28-2021, 11:00 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sisteme çöreklenmek yok hemenSefa merak etme kardeşim, ben burada hiçkimse ile bilek güreşi yapıyor değilim,bu sistem Serkan KARdeşimin olsun, ben gurur duyarım..
Şubat başı ciddi bir ısınma var, son iki seferdir lodos arkası kar görük bu sefer daha güçlüsü neden olmasın bekleyip izleyelim.
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, kardelisi, kral, sahinok, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Bakın hiç sevmediğim bir durum var ki; Forum admin ve yöneticilerine gereksiz sataşma ve isnatlardır.
Eğer bindiğiniz dalı kesme gibi bir yanlışa düşerseniz sizi düşmekten kimse kurtaramaz. Forum'un devamlılığı için bunu bilerek hareket edin lütfen. Onlar olmazsa forumda olmaz dolayısıyla sizde bizde olmayız. Bu mesajı hem bir uyarı, hemde geri dönüşü olmayacak bir hareketin öncesinde tembih olarak algılayın.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Akın, AZOR, Bir Dost, Burçin tugay, Captmehmet, dogan54, duman, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, karakış, KardanadamEmin, mirhan, Mustafa Torun 0834, Raulgonza, sahinok, snow41, Snowevren, SNOWSALİH, Snowsedat,
@snowserkan Ben bu forum için ,girerim kredi altına yıllarca öderim abicim
4 yıl hapiste telefon vereceklerse ,bu siteyi oradan takip edebileceksem onu da yatarım
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, sahinok, Snowevren, Snowsedat, volkan34tr
@snowserkan üstad, ilerleyen saatlerde ege denizinden falan DEK benzeri kütlelerin Bursa Bandırma civarlarına ulaşma ihtimali var mı sizce varsa basıp gidicem osmangaziden. Şubat ortasına kadar dayanamam.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, Poyrazkarayel, 47 Ziyaretçi |

sistem snowserkan sistemi. Modellerde ipucu bile vermezken tarih ateşledi kendisi sistem başarıyla sonuçlanırsa bu sefer kupaya boğacağız seni Serkan abi