Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Evet uzun alıntılar konusunda ben de rahatsızım.

Şahsen ben alıntı yapmam. Cevap vereceğim arkadaşın ismini yazarım yorumumun başına.

3 kelime cevap yazılıyor gökdelen gibi alıntı yapılıyor.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, cheshire, Erol Bıldırcın

resim

Yalova uzerinden geliserek Gebzeye dogru yavas yavas ilerleyen bir kutle var Gebzeye ulasabilecekmi bakalim

Merhaba herkese iyi gğnler ben başka bir konuya değinmek istiyorum bir arkadasım grçmiş tarihte bence haklı olduğunu düşünüyorum ama maalesef gereksiz uzatmadan dolayı ban yedi sayfadan ama özürlerini iletiyor sayfada 1 defaya mahsus banlar aaçılamaz mı mesala böyle Af zamanları oluyor mu sonucta gayemiz belli KAR MUTLULUKTUR .... iyi günler

MGM bin uzun vadeli tahminlerine bakıyorum 3 hafta sonrasına kadar sıcaklığı mevsim normallerinin çok üzerinde yağışı mevsim normallerinin gösteriyor
4 hafta sonra sıcaklık mevsim normallerinin az üzerinde ama yağışı fazla gösteriyor 
Bu kadar karamsar bir tablo veriyor bu böyle olacak demiyorum 
Modellerde değişim olursa  bu tahminlerde değişecektir nasıl olsa ama bizim için şöyle bir durum var birincisi görünen tablo bahar havasinda ikincisi Şubat modellerde gelebilir izlenimi veren hakketen korkunç soğuklar var
Normalde bir karış kar yağsın ben razıyım derim ama o kadar zamandır kar yokki 2017 6 Ocak ve 2018 şubat bunlar dışında aldığımız düzgün bir sistem yok busene 15 ocakta ben kara doydum ama hiç kar görmeyen yerler var tüm şehir için doyurucu olmadı 
Artık düzgün bir sisteme ihtiyaç var ben p tesi kartepeye gidiyorum kendi nefsimi doyurucam ama İstanbul baba bir sistem bekliyor 
Demem iki gekecekse şöyle 3-4 günlük sağlam herkezi of be dedirtecek bir şey gelsin hakketen ozledik bu istanbula kar yagmazcilar var hakketen rahatsızlık veriyor artık TV ye çıkıp zaten İstanbul ne bekliyorsunuz demeye gelen laflar ediyorlar 
Bunların hepsine şöyle okkalı bir tokat yapistirsa yarım metre karın altında haber yapsalar
  Beğenenler:
  • adakar, Eray

(01-28-2021, 11:45 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-28-2021, 11:19 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-28-2021, 11:00 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sisteme çöreklenmek yok hemen  Spiteful sistem snowserkan sistemi. Modellerde ipucu bile vermezken tarih ateşledi kendisi sistem başarıyla sonuçlanırsa bu sefer kupaya boğacağız seni Serkan abi  Big Grin
Sefa merak etme kardeşim, ben burada hiçkimse ile bilek güreşi yapıyor değilim,bu sistem Serkan KARdeşimin olsun, ben gurur duyarım.. thumbsup  Serkan KARdeşimin bilgi birikimini, donanımını, ve bilimsel yeteneklerini kimse tartışmalara açamaz ve açmamalıda.. Ben bu guruba Serkanın gurubu olduğu için geldim, kendisiyle boy ölçüşmek yada üstünlük, klaslık taslamak gibi bir niyetim olmadı, olamazda..Yalnız nedense sen beni son günlerde böyle bir laf kondurmalarına maruz bırakıyorsun, varlığımdan ve tahminlerimden bu kadar rahatsızsan söyleki ben burdan gider, hayatıma kaldığım yerden, birşekilde devam ederim..Amacım sadece üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil, umarım kendimi ifade edebilmişimdir..Saygılar... Bye Bye

Estağfurullah Emin abi, neden laf kondurayım sana. Kasten seni hedef alan herhangi bir davranışta bulunmadım. Neden bir rahatsızlık duyayım senin mesajlarından böyle düşünmen beni çok üzer. Benim senin şahsınla ilgili hiçbir sorunum olmadı benim yanlış anlaşılmış olmam açıkcası üzdü biraz. Bunu dün gelecek sistemle ilgili olumsuz konuştuğum için söylüyorsan o direkt seni hedef alan bir durum değil ki. Sadece forum ahalisinin beklentiye girmemesi için yazdım ben o mesajları. Çünkü sen belki arka planda olanları bilmiyorsun ama bekledikleri sistem gelmediği zaman deliye dönen bir grup var forum içerisinde o an tek amaçları üye olup sağa sola sallamak oluyor. Hakaretler küfürler o mesajların bir çoğu yayınlanmıyor yada siliniyor, dediğim gibi siz onları görmüyorsunuz ama onlarla uğraşan çok ciddi bir moderatör grubu var. Dünde söyledim bazen duygularımız beklentilerinde ötesine geçebiliyor. Yağma ihtimalinin çok düşük olduğu sistemlerde bile şu kadar yağacak dendiği zaman ellerini ovuşturup bekleyen bu orduyla savaşmakta biz yöneticilere düşüyor. Bak bu güne kadar senin yada başka birisinin yapmış olduğu tahmin mesajı ya o öyle yağmaz diyerek silinmedi hiçbir zaman. Sadece karşısında bunun öyle olmadığını gösteren bir tahmin varsa o koyuldu ki yağmama ihtimalininde olduğunu insanlar bilsin diye. Bunu forumu sabote etmek maksadıyla yapanlarda var onlarıda biliyoruz. Ama elimizden geldiğince karşı argümanlarada yer veriyoruz ki denge sağlansın Emin abi. Benim senin şahsınla, tahminlerinde yada varlığında ilgili hiçbir sorunum yok dediğim gibi sakın böyle düşünme, seni kırdıysam da kendi adıma özür dilerim. Ben senin içindeki kar sevdanı biliyorum forumda en çok güzel haber veren sensin. thumbsup
Açıklamaların benim için yeterlidir..Teşekkür ederim, şimdi birbirimizi daha iyi anladığımızı gördüm...Burada tek bir hedefimiz varki, oda sadece ve sadece KAR SEVDAMIZ, gerisi boşşeyler ve teferruat...Sen iyi bir arkadaşsın, doğruyu yanlıştan ayırdeden bir özelliğinde varmış, bunuda görmekden mutluluk duydum...ALLAH siz yöneticilerede kolaylıklar versin...Sevgiler, saygılar KARdeşim... thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, sahinok, snow41, Snowsedat, Snowtime, zerensefa

Şubat başı ciddi bir ısınma var, son iki seferdir lodos arkası kar görük bu sefer daha güçlüsü neden olmasın bekleyip izleyelim.

Bakın hiç sevmediğim bir durum var ki; Forum admin ve yöneticilerine gereksiz sataşma ve isnatlardır.
Eğer bindiğiniz dalı kesme gibi bir yanlışa düşerseniz sizi düşmekten kimse kurtaramaz.

Forum'un devamlılığı için bunu bilerek hareket edin lütfen.

Onlar olmazsa forumda olmaz dolayısıyla sizde bizde olmayız.
Bu mesajı hem bir uyarı, hemde geri dönüşü olmayacak bir hareketin öncesinde tembih olarak algılayın.

@snowserkan Ben bu forum için ,girerim kredi altına yıllarca öderim abicim Smile Smile 4 yıl hapiste telefon vereceklerse ,bu siteyi oradan takip edebileceksem onu da yatarım Smile Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, hacimurat, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-28-2021, 01:02 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

@Snowevren  kardeşim Allah korusun.. thumbsup

Bizimle kal...

@snowserkan üstad, ilerleyen saatlerde ege denizinden falan DEK benzeri kütlelerin Bursa Bandırma civarlarına ulaşma ihtimali var mı sizce varsa basıp gidicem osmangaziden. Şubat ortasına kadar dayanamam.
  Beğenenler:
  • BATU1963

Konuyu Okuyanlar:
afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, Poyrazkarayel, 46 Ziyaretçi