| |
(01-26-2021, 01:36 PM)Semih Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba ; Arkadaşlar tıpkı benim şu tahminim gibi gelen sistem için herkes yeteri kadar gerçekçi konuştu.bu sebeple tüm tahminci arkadaşlarımı kutluyorum.Kimse de bu sistem için vay şöyle kar gelio vay efendim böyle efsane diye bir yorum yapmadı..sadece şu an camdan baktığımda sokak aydınlatmasında gördüğüm o kar tanelerinin heycanını yaşayan ve sizlere yaşatmaya çalışan tahmincilerimizi yanlış anlamayın.izlemesi bile keyif verici olduğundan bu platformda kar yağışından bahsediyorlar. Hatta ben şu an örtü yapmasa bile sokağımda yanmayan 1 adet aydınlatma için 186 sedaş arıza hattını arayıp ampul yenilettim..o derece üst düzey kar sevdamız var..gerisini siz düşünün ? Yerler örtü yapmasa bile alın sıcacık salepinizi,çayınızı yada kahvenizi geçin pencerenin kenarına manzaranın tadını çıkarın. Sakaryamdan tüm tahminci dostlarıma ve kar sevdalısı arkadaşlarıma selam olsun... Hepinize iyi geceler dilerim
Gaziosmanpaşa da yağış aşırı yoğunlaştı arabaların üstü beyazladı bi anda
Pencere den yağan kar ı tutmasa da seyret mek ayrı bir zevk inşaallah Serkan üstadım ın dediği 13 şubat tan sonra sibirya sistemi ve bol poyraz fırtınalı dek live Girit te patlayan bir AB ile bir 3 4 günlük bir sistem alabilmek umuduyla bu kar sevdası bizde bitmez ayrı ca yağışlar baraj lara ilaç gibi geldi hayırlı geceler herkese
Vay arkadaş. Şişlide gece nöbetindeyim. Saatlerdir görsel olarak fena olmayan lakin etkin olmayan bir tipi var. Bazen rüzgarla çok şiddetleniyor. Keşke daha yoğun ve etkin olsaydı. Şu istikrarla sabaha kadar müthiş bir örtü oluşurdu. Ne yapalım buna da Şükür
Gece gece bi soru sorayım bari...
Biz şimdi koca karı takvimine göre hangi aydayız söyleyin bakiiim..? Annanesi ninesi dedesi sağ olanlar bilir
Arkadaşlar her ne kadar da sızlansanız da aldığınız sistem bazı bölgelerde 3-4 gün örtü durmasını sağladı. Bakın Münih'e geldiğimden beri 4 kere yerde tutan kar yağdı bu sonuncusunda da aralarında en yüksek kar seviyesini gördüm ama şunu söylemeliyim kısa süre yerde kalınca çekilmiyor hele ardına yağmur. Kar yağmasaydı daha iyiydi. 2 seferdir de tutan karın arkası yağmur olduğundan ayrı bir kötü durum. Allah sistemin de hayırlısını versin. Dışarıda 30 cm olan yer var ama dargınım ona gözü yaşlı gidiyor diye
![]() ![]() ![]() ![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, hacimuratt, 43 Ziyaretçi |