| |
Valla sayın arkadaşlar ben 2021 de çok memnunum tarihlerde başarı sağlandı. çok şükür 18 ocak /20-21 ocak ve bugun seyirlikde olsa sabah 11 den beri yağış var hafif bir örtü oluştu öğleden sonra yağış inceldi ama şu an hala devam ediyor ve bugun 27 ocak olmak üzere 3.cü kar yağışını gördük . Ben mutluyum. Serkan abiyi bu forum öncesinden bildiğim için geçen yıl ve önceki yıllarda üst üste hayal kırıklığı yaşadığımız için bazen anlamsız kar hastalığımdan dolayı ufak çaplı tepkiler veriyorduk istem dışı. Ama bu sene çok şükür herşey yolunda gidiyor. Hele bu sistem seyirlik dendi bir güzel izledim fazla beklentiye girmeden. Tabi biz size göre daha şanslı olduk. Şu şubat 12-13 sonrasını da sabırsızlıkla bekliyor olacağım .
İcon modeli çok istikrarlı 2 3 gündür 4 şubat ve sonrasına cılız da olsa soğuk ve yağışlı bir sistem veriyor ilginç bazen gem de ona eşlik ediyor.
Gecen yil bu kadarda gorememistik ki Serkan bey asil sistemin daha ayin 12 - 13 unden sonra gelecegini soyluyor bundan onceki sistemleride bire bir bilmisti simfi artik ayin 13 une odaklanalim bugunku fragman olsun
Şahsen bir kar delisi olarak dışarı bile bakmıyorum bu sistem için beklenen buydu zaten. Degerli tahminci abilerimde böyle tahmin etmişlerdi.
Dolunay zaten 12-13 Şubat'tan sonrası için konuşuyorum.
Demek ki geçmiş mesajlara bakmadın.
Bursa’da cümbüş var sabahtan beri ama sıcaklık sıkıntısı yüzünden anca şimdi örtü oluşmaya başladı.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, hacimuratt, 40 Ziyaretçi |