| |
AO NAO yerine (Şubat ayı için) diyagramlar da aşağıda görselde belirttiğim alanların basınç verilerini takip edin.
Uzun vade de tahminci 850-500-Yağış verilerine bakmaz. ![]()
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Captmehmet, Dervis,
Serkan bey gebzede cok guzel yagis var araclarin ustleri beyazladi bu yarin ogleden sonraya kadar surecek degilmi
Bu sistem için neden şikayet ediyorsunuz?
Daha önce söyledik. Örtü zor yok dedik. Neden bu kadar beklentiye girdiniz. Beklentilerinizi Şubat 12-13 sonrasına saklayın...
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Buzdelisi, Captmehmet, Dervis, Erol Bıldırcın, hacimurat, Kaan, Kızakadam, konuralp, mehmet karsever, Mturi, Poyraz, snow41, SNOWSALİH, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr, Xooner, zerensefa
(01-27-2021, 10:36 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-27-2021, 10:28 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede araclarin ustude tutmaya basliyor boyle yogun devam ederse super yagis yogun devam ediyor Beylikbagi gebze merkeze gore biraz asagida kaliyor ondandir ilerleyen saatlerde oradada kara donecek
(01-27-2021, 10:42 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem için neden şikayet ediyorsunuz? Benim beklentim çok fazla değildi sadece azcık yağar geçer diye tahmin ettim ama doğru düzgün yağmadı (genel konuşuyorum) malesef
@snowserkan bey evet onun farkindayim 1 - 3 cm bekliyorum ki su an arac ustleri beyazlamis durumda
(01-27-2021, 10:42 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem için neden şikayet ediyorsunuz? Duygular gerçeklerin önüne geçebiliyor bazen, 4 defa aynı mesajı alıntılayıp yayınladığımız halde ciddi olarak kar beklentisine girenler olduğunu görüyorum. Sabahtan beri lapa lapa kar yağışı alan bir bölgede olarak söylüyorum bunları çünkü tutmuyor. Yere düşmeden eriyen bir kar mevcut soğuma yetersiz. Yağışın verimli kısmı bitti, Serkan hocamı dinleyin... Şubat 12 ye kadar güneşin tadını çıkarın çünkü sonrasında donacaz inşallah
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, konuralp, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan,
Saat 22.00 den bu yana gebzede tutan bir kar var tabi caddeler degil arac ustleri ve catilar guzel yagiyor birikim olmasada yagisi guzel noyle sabaha devam ederse arac ustu ve catilarda sanirim 3 - 4 cm olur olmasada onemli degil gorsel sölen oluyor
(01-27-2021, 10:39 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AO NAO yerine (Şubat ayı için) diyagramlar da aşağıda görselde belirttiğim alanların basınç verilerini takip edin. Serkan beeeeey ! Sesimi duyunn! Soğuk güçlü ama izlandada güçlü ☺ başka veriye bakmaya gerek yok bence.. İzlandayı ancak azor alt edebilir yoksa kıyısından köşesinden soğuk alırız. Şubat 10 a kadar çok pasif görüyorum. Sonrasında hareketlenme başlar. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, sirgalton, 27 Ziyaretçi |