Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

AO NAO yerine (Şubat ayı için) diyagramlar da aşağıda görselde belirttiğim alanların basınç verilerini takip edin.

Uzun vade de tahminci 850-500-Yağış verilerine bakmaz. 

resim

resim

Serkan bey gebzede cok guzel yagis var araclarin ustleri beyazladi bu yarin ogleden sonraya kadar surecek degilmi

Bu sistem için neden şikayet ediyorsunuz?

Daha önce söyledik. Örtü zor yok dedik. Neden bu kadar beklentiye girdiniz.

Beklentilerinizi Şubat 12-13 sonrasına saklayın...

(01-27-2021, 10:36 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-27-2021, 10:28 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede araclarin ustude tutmaya basliyor boyle yogun devam ederse super yagis yogun devam ediyor

resim

Yarin ogleden sonraya kadar gebzede show var

Beylik baģı hala kky pencerede bekliyorum geçen sistemde de saf KAR a dönüşüne tanık olmuştum inşallah yine olurum uzun sürmeden gözümüz aydın

Beylikbagi gebze merkeze gore biraz asagida kaliyor ondandir ilerleyen saatlerde oradada kara donecek
  Beğenenler:
  • byarslan, snowserkan

(01-27-2021, 10:41 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey gebzede cok guzel yagis var araclarin ustleri beyazladi bu yarin ogleden sonraya kadar surecek degilmi

Öğleye kadar azalan şekli ile sürebilir. Ancak fazla bir beklentiye girmeyin..

(01-27-2021, 10:42 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem için neden şikayet ediyorsunuz?

Benim beklentim çok fazla değildi sadece azcık yağar geçer diye tahmin ettim ama doğru düzgün yağmadı (genel konuşuyorum) malesef  tapansmile
  Beğenenler:
  • snowserkan

@snowserkan bey evet onun farkindayim 1 - 3 cm bekliyorum ki su an arac ustleri beyazlamis durumda
  Beğenenler:
  • snowserkan

(01-27-2021, 10:42 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem için neden şikayet ediyorsunuz?

Duygular gerçeklerin önüne geçebiliyor bazen, 4 defa aynı mesajı alıntılayıp yayınladığımız halde ciddi olarak kar beklentisine girenler olduğunu görüyorum. Sabahtan beri lapa lapa kar yağışı alan bir bölgede olarak söylüyorum bunları çünkü tutmuyor. Yere düşmeden eriyen bir kar mevcut soğuma yetersiz. Yağışın verimli kısmı bitti, Serkan hocamı dinleyin... Şubat 12 ye kadar güneşin tadını çıkarın çünkü sonrasında donacaz inşallah cips
SUDAN ADAM

Saat 22.00 den bu yana gebzede tutan bir kar var tabi caddeler degil arac ustleri ve catilar guzel yagiyor birikim olmasada yagisi guzel noyle sabaha devam ederse arac ustu ve catilarda sanirim 3 - 4 cm olur olmasada onemli degil gorsel sölen oluyor
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat, snowserkan

(01-27-2021, 10:39 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AO NAO yerine (Şubat ayı için) diyagramlar da aşağıda görselde belirttiğim alanların basınç verilerini takip edin.

Uzun vade de tahminci 850-500-Yağış verilerine bakmaz. 

resim

resim

Serkan beeeeey ! Sesimi duyunn! Soğuk güçlü ama izlandada güçlü ☺ başka veriye bakmaya gerek yok bence.. İzlandayı ancak azor alt edebilir yoksa kıyısından köşesinden soğuk alırız. Şubat 10 a kadar çok pasif görüyorum. Sonrasında hareketlenme başlar.
  Beğenenler:
  • snow41, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
Kerimoglu, sirgalton, 27 Ziyaretçi