| |
Sırf İstanbul mu ankaranın havssınıda temizledi nerdeyse Uludağ gözükecek
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Emre10,
2-3 saat foruma girmedik neler olmuş yahu
![]() Ben yoken Serkan abimiz 1929 falan demiş okurken gözlerim kamaştı vallahi Desenize geminin bacası gözüktü
Serkan abi ağzından bal damlıyor
1929 demişsin 1987 veya 2004 te yeter 55 günlük kar yağışı kötü olmazmı abi
Bizi 55 günden aşağısı kurtarmaz. 1929 gibi uzun 2004 gibi nerdeyse kasırga kuvvetinde kar fırtınalı sistem olsa neler olurdu acaba? Yok bu çok olurdu herhal
Subatin ozellikle ikinci yarisinda bize tum herseyi unutturacak seylerin olacagini beklentimizin ustunde kar gorecegimizi bizzat Serkan bey soyledi kesin ve net olarak 13 - 15 subat gibi sistemin gelecegini soyledi daha ne olsun 2 hafta daha sabredelim sonu guzel olacak
(01-25-2021, 11:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır sadece 1929'cular.. 1+9+2+9 Serkan Bey günaydın dünden beri çok fazla giremedim siteye.Bu sabah girdim ki neler göreyim Neler söylüyorsunuz öyle maaşallah.Oğlum için bir kardanadam yapma sözüm var hala gerçekleştiremedim ne yazık ki.Anlaşılan o ki kardanadam değil kardan ev ya da gökdelen yapacağımız günler yakın İnşallah.Müjdeniz için çok teşekkür ederim.Bir de şunu sormak istiyorum.Edirne bu sistemde 40 cmleri görür mü?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 48 Ziyaretçi |