| |
Serkan hocam ben affınıza sığınarak bu gfs nin super bilgisayarlarının ............
Diyerek enazindan içimi dökmek istiyorum 24 saat sonrasını bile tahmin edemiyorlar ise ne halt ediyorlar ben bilmiyorum Gene mecbur takip edicez yapacak birşey yok ama bu kadar sapma payı olduktan sonra nasıl inanıp guvenicez günlerce bekle bekle gece uyuma sabahın köründe kalk neyse !!! Daha iki gün önce yagista İstanbul'un üzerinde turuncu kütle vardı bırak turuncuyu kırmızıyı yağış neredeyse sıfır bukadar az zamanda bu kadar hata payı olurmu yuhhhh diyorum daha neler diyorum da tövbe tövbe!!!
Arkadaşlar şuanki veriler, Şubat ilk haftası için olumsuz görüntüler versede, atmosferde hiçbir konuda garanti yokdur,SÜRPRİZLERLE DOLUDUR.. olmaz dersin, olur...Olur dersin, olmaz..Bizlerdede umut asla tükenmez..Nasıl bugüne değin olumlu görüntüler verip son dakikada bozabiliyorsa, yarın yeniden düzelmeyeceğini kim garanti edebilirki?...Umutsuzluğa ve üzülmeye gerek yok, olumlu yada olumsuz gelişmeleri aynı hızla takibe devam...Atmosfer belkide Nisan gelmeden Nisan 1 şakası yapıyor olamazmı?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Herkese Selamlar
Serkan bey ile fiilen tanışmasakta yıllardır takip ediyorum ve dolayısı ile sistemleri yorumlama tarzından birşeyler hissediyorum. Şimdiye kadar da hislerimde hep haklı çıktım. Kendisi Şubat başı sistemi hakkında da çekimserdi ve kesin ifadeli yorumlardan hep kaçındı. Bu yüzden ben büyük beklentiye girmedim. Dediğim gibi burada bir aile gibi olduk artık ve yapılan yorumlardan az çok karakter tahmini yapabiliyorum. Eğer Serkan beyi tanıyorsam Şubat ortası bizi tatmin edecek sistem olasılığı yüksek. Elbette kesin değil. Olacakları ancak Allah bilir. Hayırlısı olsun. Bol kar'lı günler.
Son senelerde şubat ayı şubatlığını yapmıyor adeta nisan gibi davranıyor. İnşaallah bu sene hem şubat ayı aslına döner hem de tüm istanbul en azından diz boyu kar alır.
Haklısınız TheMuslim
Ben de mevsimlik alerji (Saman nezlesi/Bahar alerjisi) var. Sık sık hapşırma, gözlerde kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtileri var bu hastalığın. Neyse ki sadece bir ya da iki ay kadar sürüyor. Herneyse, demem o ki son yıllarda bu hastalık bende daha bahar gelmeden Şubat ayında başlıyor. Bu da dediğiniz gibi şubat ayının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden ve bazı bitkilerin uç vermeye ve polen salgılamaya başlamasından kaynaklanıyor. İnşallah bu sene adına yakışır bir şubat ayı yaşarız. Bol karlı günler.
Serkan Abi açıklamaların için teşekkür ederiz.Sorun değil bizde ay ortasını bekleriz.Kısmetten öte köy yok demişler.Her zaman dediğim gibi önemli olan hepimizin sağlığının yerinde olmasıdır.Zaten bugün ayın 25 i ay sonuna geliyoruz.Hayırlısıyla ay başı ufaktan takip etmeye başlarız.
Kar Mutluluktur
Malesef ben Serkan Beyin bu tahminine katılamayacağım zira ben şubat ilk haftası sonları gibi 7 8 şubat bir sistemin doğmak üzere olduğunu görüyorum şu anki tabloda tabii malum sistem gelene kadar 4000 takla atıyor bu yüzden de açıkçası temkinliyim. Ancak 14 15 şubata kadar bekleyecek vaktim de yok Serkanım karabiberim. 14 ünden önce öyle ya da böyle kar göreceğimizi ümit ediyorum bu yorumu da burada yazarak tarihe not düşmek istiyorum. Allah'a tevekkül ettim inşallah güzel bir sistem kovalayacağız forum olarak hep birlikte. Beni bilen bilir free takılıırm genelde kendime göre bir tahmin tarzım var herkesin tarzı farklı olabilir bu gayet doğaldır. Şimdilik bu kadar diyorum görüşmek üzere.
Beğenenler:
• Captmehmet, Emre10, Emreitsa, Eray, hakancitak, snow41, Snowevren, Snowsedat, themuslim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, Kartutgun, 34 Ziyaretçi |