Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-24-2021, 08:35 PM, Düzenleyen: snow41.)

Soguk ve yagisin bulustugu cakistigi an zaten kara gomuluruz bir 2004 bir 87 olurdu

Modellerde ab bati agirlikli, sistemin yildizi trakya ipsala kirklareli hatti olacak.

Çanakkale ve Bursa icin kar ihtimali var. Rakima gore guzel ortu alan noktalarda olacaktir.

Karayel gucunu arttirdigi araliklar yagis hizlica kara donecek, istanbul icin ortu beklentim yok ancak havada kar gorulecektir.

İyi pazarlar
  Beğenenler:
  • Emre10, Snowsedat, succinct

İstanbul avrupa yakasıda yoğun kar alacak hissiyatım analizim öyle öngörüyor arkadaşlar
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

resim
  Beğenenler:
  • Burak1980

ÇArşamba akşam saatlerinden itibaren cuma sabah saatlerine kadar kky ve kar İStanbulda inşallah örtü var ama cıvık yükseklerde daha güzel kesin olan kky ve kar İstanbul semalarında rüzgarlar bu süreçte k- kb -batı -kb 500 hpa -39 karayel var 2m 2 derece ve altı daha ne istiyoruz en azından güzel bir kar görebiliriz dikey hareketlerin yoğun olduğu saatlerde çarşamba öğleden sonra kky ardından kar görülecektir nokta.

(Son Düzenleme: 01-24-2021, 09:34 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Hadi bismillah başlıyoruz
Bu siklonik sistemlerde her an değiiiklikler olabilir 100 km doğulasa 10 cm artar 100 km batılasa havada kar göremeyiz hala oturmadı 

resim
Tahmini kar derinliği 
resim

(Son Düzenleme: 01-24-2021, 09:33 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ECMWF CANDIR, GERİSİ HEYECANDIR...Sistemimiz tüm ihtişamıyla yolda ve geliyor..Diyagramlar giderek soğumadada güçleniyor.. thumbsup Herşey yolunda ve giderek tahmin ettiğimiz gibi güzelleşiyor..Dahada güzelleşecek..KAR geliyor... .Rahat olun.. Big Grin thumbsup Sistemi 29 Ocak a kadarda uzatıyor...Daha ne olsun..Bundan iyisi, Şam'da kayısı.. Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

Ben bu sistemden bir şey anlamadım ?
Takipteyim ama 3 ihtimalli maç gibi.
Bakalım neler olacak?..
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Sistem kesin geliyorda her turlu surprize acik kimsenin tahmin etmedigi gibi yerde ortude yapabilir yada havada gorup sadece gorsel bir yagista olabilir hayirlisi diyelim su kesin gercek olan seyse kesin kar yagisi gorecegiz
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Kartat, Snowsedat, snowsnow2021

Salı günü sakarya hendek te olacagım ve bu sabah mgm nin tahminlerine baktım çarşamba ve perşembe günlerini kar yağışlı gösteriyordu. Şimdi baktım çarşambayı yağmura çevirmiş sıcaklığı 18 derece göstermiş. Bence yarın ki modellerde biraz toparlanma olur diye düşünüyorum. Sabahtan akşama bu kadar değişkenlik biraz tuhaf oldu
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
Poyrazkarayel, zerensefa, 30 Ziyaretçi