| |
Tepemizde bir balyoz var
Gıdım gıdım üzerimize geliyor sabah ümit veriyordu oglen daha iyi
merhaba tahmincilerimize ve serkan beye bir sorum olucak 12 ocak 2015 yılında yalovaya 20 cm kar yağdı ara sokaklar bu miktardaydı çatılar 30 cm di . o gün ne istanbula nede bursaya kar yağmadı . Yalova merkezin rakımı 4 diğer şehirlere yağmur yağarken buraya nasıl kar yağdı acaba şimdi arşivden fotoları görünce sormak istedim. o hafta hiçbir hava sitesi veya kanallar kar yağışı var dememişti bana süpriz olmuştu . o günün model görüntüsünü nasıl bulabilirim
Arkadaşlar uzun süredir beklediğim ve bahsedildiği günlerden beridir modellerde görünmeyen ve kimselerin pek inanamadığı Şubat ilk haftası sistemi ufak ufak GFS modellerine gelmeye başladı..
![]()
Mgm oglen guncellemesinde Gebzeye persembe gunune saf kar yagisi vermeye devam ediyor 1 gunluk bir yagis subat ilk haftasinin fragmani olacak
https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze
İyi pazarlar,
Önümüzdeki yağışlı sistemin İstanbul’un büyük bir bölümü için havada göreceğimiz kar şeklinde olacağı daha ağır basmakta. Bu hususu @snowserkanüstat daha önceden belirtmişti ve dediğinde de haklı çıkacak gözüküyor. Kendisinin kuvvetli olarak söylediği Şubat’ın ilk haftasında olabilir olarak nitelendirdiği diğer sistem ile ilgili görüşlerini merakla bekliyorum. İyi forumlar.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, Kartat, mehmet karsever, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, Kartat, kral, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, themuslim, volkan34tr
@KardanadamEmin bey carsamba gunu karayel cok kuvvetli 80 km ye cikabilecek gibi
Bu sisteme salı akşam güncellemesinden önce ne daha yorum yaparım ne de tahmin. Sadece bakarım modellerdeki özellikle diyagramlardaki radikal değişimlere. Bu sistem için kimse her modelde farklı bir yorum yapmasın sonra pişman olabilir benden söylemesi bu sistemin potansiyeli çok fazla. Ufak dokunuşlarla çok farklı şeyler konuşabiliriz diyorum zira en basitinden rüzgar yönü bile günde 4 kere değişiyor bu yüzden ters köşe olmanın alemi yok.
written by тaяaηтυℓa |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 40 Ziyaretçi |