Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-20-2021, 11:12 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün rüzgar güneyli yönlerden esmesine rağmen iyi ısırıyor doğrusu.

Lodosta kar yağacak nerdeyse.

Lodos olması çok çok iyi bir durum, önümüzdeki sisteme zemin hazırlıyor demektir.. thumbsup

(01-20-2021, 11:07 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 26-29 Ocak sistemi için şöyle bir dip not vermek istiyorum, GFS ve ECMWF bugünkü çıktılarında sistemi kısmış ve ısı yeterli değilmiş gibi çıktılar versede benim kanımca bu sıcak senaryo olduğunu düşünmekdeyim, çünkü diyagram ve son GFS senaryoları kuvvetlenmekde ve diğer baktığımız modeller sıcak çalıştırma olduğunu söyleyebilirim.. thumbsup  Benim tahminimce bu sistem 850 hpada -8, -10 bandında inecek ve KAR ihtimali yüksek diyebilirim.. thumbsup  Sistem 28 Ocak girişli olacakdır ve büyük olasılıkla sürprizlere açıkdır..
resim

resim

inş abi hayırlısı.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, KardanadamEmin, kral, Snowsedat

Ben tüm hava forumlarını takip ediyorum malesef şöyle bir sıkınti var 15-20 sistemi için memnun olan ve olmayan pek çok kişi var ve bunlar tahmincilere fena yükleniyor 
Ve bu yüzden pek çok tahminci resmen küsmüş durumda ve olası Şubat için konuşmaya cesaret edemiyorlar 
Bu son derece yanlış öncelikle burası devletin resmi kurumu değil dolayısı ile onlar gibi artık işler kesinleştikten sonra kar geliyor demenin bir manası yok olaya bu şekilde yaklaşan zaten MGM ye bakar geçer 
Tahminci arkadaşları daha fazla cesaretlendirmeliyiz ki forumumuzun bir artısı olsun herkezin ağzında Şubat başı var hatta bünyamin sürmeli bile bunu söyledi 
Ben mesela tahminci değilim modele bakıyorum aaa geliyor diyorum bu tahmincilik değil 
Analiz yapıp salınımı bilmek tahmindir 
Tutar tutmaz ama bu tahminleri görmek isteriz 
Serkan bey analizleriniz nedir duymak bilmek isteriz 
Kiytirikta olsa bu 27 si soğuma beni umitlendirdi demekki halen kondisyon var sistem aldık dükkanı kapatalım gibi bir durum yok

Ne sistemdi bee
https://twitter.com/MertcanSeferol3/stat...90753?s=19
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist, Poyraz, Snowsedat, snowsnow2021

resim

Mgm dun ayin 26 sinda trakyaya koydugu kar ikonunu bugun yagmur yapmis yagisi azaltip suresini kisaltmis
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet

(01-20-2021, 12:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Mgm dun ayin 26 sinda trakyaya koydugu kar ikonunu bugun yagmur yapmis yagisi azaltip suresini kisaltmis
Bence MGM risk almak istemiyor çünkü herşey çok belirsiz. Daha sonra ikonlar geri gelir  Smile

Zaten 15 ocak sistemindede son 2 gun kala kar ve yogun kar ikonlarini koymustu
Emin bey tuttumu getiriyor sistemi birakmiyor yine 26 ocak sistemi icinde kar yagacak diyor o sistemide getirecek buraya
Emin beyi hep takdir etmisimdir ilk gun ne dediyse yine son gunde aynisini diyor dediginin arkasinda duruyor eline emegine saglik Serkan beyin AZORUN yerleri apayri onlarinda emeklerine saglik

(01-20-2021, 01:00 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten 15 ocak sistemindede son 2 gun kala kar ve yogun kar ikonlarini koymustu
Emin bey tuttumu getiriyor sistemi birakmiyor yine 26 ocak sistemi icinde kar yagacak diyor o sistemide getirecek buraya
Emin beyi hep takdir etmisimdir ilk gun ne dediyse yine son gunde aynisini diyor dediginin arkasinda duruyor eline emegine saglik Serkan beyin AZORUN  yerleri apayri onlarinda emeklerine saglik

emin beyin gerçekten iyi tahminleri var kendisini tebrik ediyorum
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? thumbsup Her zaman derim, yine söylüyorum CFS ye inanma, fakat CFS sizde kalma diye... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup  
resim

resim

resim

resim

resim

resim

(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? thumbsup Her zaman derim, yine söylüyorum CFS ye inanma, fakat CFS sizde kalma diye... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup  
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Süre çok uzun, olur mu? İnşallah olur Big Grin
SUDAN ADAM

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi