| |
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980,
(01-20-2021, 11:07 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 26-29 Ocak sistemi için şöyle bir dip not vermek istiyorum, GFS ve ECMWF bugünkü çıktılarında sistemi kısmış ve ısı yeterli değilmiş gibi çıktılar versede benim kanımca bu sıcak senaryo olduğunu düşünmekdeyim, çünkü diyagram ve son GFS senaryoları kuvvetlenmekde ve diğer baktığımız modeller sıcak çalıştırma olduğunu söyleyebilirim.. inş abi hayırlısı.
Ben tüm hava forumlarını takip ediyorum malesef şöyle bir sıkınti var 15-20 sistemi için memnun olan ve olmayan pek çok kişi var ve bunlar tahmincilere fena yükleniyor
Ve bu yüzden pek çok tahminci resmen küsmüş durumda ve olası Şubat için konuşmaya cesaret edemiyorlar Bu son derece yanlış öncelikle burası devletin resmi kurumu değil dolayısı ile onlar gibi artık işler kesinleştikten sonra kar geliyor demenin bir manası yok olaya bu şekilde yaklaşan zaten MGM ye bakar geçer Tahminci arkadaşları daha fazla cesaretlendirmeliyiz ki forumumuzun bir artısı olsun herkezin ağzında Şubat başı var hatta bünyamin sürmeli bile bunu söyledi Ben mesela tahminci değilim modele bakıyorum aaa geliyor diyorum bu tahmincilik değil Analiz yapıp salınımı bilmek tahmindir Tutar tutmaz ama bu tahminleri görmek isteriz Serkan bey analizleriniz nedir duymak bilmek isteriz Kiytirikta olsa bu 27 si soğuma beni umitlendirdi demekki halen kondisyon var sistem aldık dükkanı kapatalım gibi bir durum yok
Beğenenler:
• 3uZgibi, byarslan,
Zaten 15 ocak sistemindede son 2 gun kala kar ve yogun kar ikonlarini koymustu
Emin bey tuttumu getiriyor sistemi birakmiyor yine 26 ocak sistemi icinde kar yagacak diyor o sistemide getirecek buraya Emin beyi hep takdir etmisimdir ilk gun ne dediyse yine son gunde aynisini diyor dediginin arkasinda duruyor eline emegine saglik Serkan beyin AZORUN yerleri apayri onlarinda emeklerine saglik
(01-20-2021, 01:00 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten 15 ocak sistemindede son 2 gun kala kar ve yogun kar ikonlarini koymustu emin beyin gerçekten iyi tahminleri var kendisini tebrik ediyorum
CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? Süre çok uzun, olur mu? İnşallah olur
SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |