| |
(01-18-2021, 09:59 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH benimde sesimi ve serzenişimi duydu ve şuan burasıda MALTEPE de koptu..Şükürler olsun.. (01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar, Dekler Gebzeye bile ulasamadi gebze gunluk guneslik
(01-18-2021, 12:43 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul 27 ocaktan itibaren İzlanda kökenli soğuk ve karlı kkyli bir sistemin etkisine girecek nasipse siklonik bir sistem sürpriz olabilir bekliyorum Emincim sevgiler. Ahmetcim, sende olmasan, benim halim nicolurdu? 27 ocak benim doğum günüm, hediyen için tşkler diyeceğim ama şimdilik takibinde olduğum asıl aysonu ve Şubat ilk haftası Sibirya kökenli sistemide teşekkür mahiyetinde bende sana hediye edeceğim..( hele bir netleşsinde..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, mehmet karsever, scream, Snowsedat, snowsnow2021, ykamci1987
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, hacimurat, mehmet karsever, muratg, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Kartat, KMA76, kral, mehmet karsever, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, muratg, Samet34, Snowevren, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, Xooner
Arkadaşlar CFS'den 14 ŞUBATTA SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ, ŞİMDİDEN BENDEN OLSUN....Bizim sevgilimiz bellidir çünkü...
14 Şubat a hediyenizi erkenden vereyim dedim, malumunuz Tarantulam, örümceğim bunuda sahiplenmeden ben bombayı patlatayım dedim..Ahmetcim, sana şimdiden iyi uykular...Tarantulam, örümceğim, kim geçer seni bea... ![]()
(01-18-2021, 12:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMWF den aysonu ve Şubatın ilk haftası için sinyaller gelmeye devam ediyor...Sistemin etkileriyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde...Bizi izlemeye devam edin... Hazır keyifler yerinde iken merak ettiğim bir konu var. Babamla bunu sık sık konuşuyoruz. Özellikle yeni havalimanı inşaatı ile başlayan ağaç kaybı İstanbul'a gelen sistemleri etkiliyor mu diye değerlendiriyoruz. Ciddi kayıplar oldu ve son zamanlarda sistemler de aksamalar olabiliyor. Senin yorumun nedir abi?
(01-18-2021, 01:00 PM)ykamci1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-18-2021, 12:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMWF den aysonu ve Şubatın ilk haftası için sinyaller gelmeye devam ediyor...Sistemin etkileriyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde...Bizi izlemeye devam edin... Bu konuyla ilgili bir araştırmam olmadı, fakat bir etkisi olabileceği fikrine katılabilirim... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 39 Ziyaretçi |