Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-18-2021, 09:59 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH benimde sesimi ve serzenişimi duydu ve şuan burasıda MALTEPE de koptu..Şükürler olsun.. Smile thumbsup Ski

(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar,

@snowserkan üstadım dekler izmit merkeze ulaşabilir mi? Sokulurken zayıflıyolrar gibi gözüküyor. 

Saygılar, sevgiler

Dekler Gebzeye bile ulasamadi gebze gunluk guneslik
  Beğenenler:
  • snowsnow2021

(01-18-2021, 12:43 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul 27 ocaktan itibaren İzlanda kökenli soğuk ve karlı kkyli bir sistemin etkisine girecek nasipse siklonik bir sistem sürpriz olabilir bekliyorum Emincim sevgiler.

Ahmetcim, sende olmasan, benim halim nicolurdu? 27 ocak benim doğum günüm, hediyen için tşkler diyeceğim ama şimdilik takibinde olduğum asıl aysonu ve Şubat ilk haftası Sibirya kökenli sistemide teşekkür mahiyetinde bende sana hediye edeceğim..( hele bir netleşsinde.. Smile thumbsup ) Sana CFS de 14 Şubat sevgililer günü hediyesi veriyor.. Big Grin eye Dash Spiteful Smile thumbsup

İnanılmaz güzel bir kar yürüyüşünü bitirdim. Maçka vadisi bütün kış güzelliğine kavuşmuştu. Çok şükür ki bu sistem gitmeden bize bu güzellikleri gösterdi.
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

ECMWF den aysonu ve Şubatın ilk haftası için sinyaller gelmeye devam ediyor...Sistemin etkileriyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde...Bizi izlemeye devam edin... thumbsup
resim

resim

Boğaziçi Üniversitesi'nden bütün kar severlere selamlar
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Mgm yarinda istanbulun kuzey ilcelerine KAR vermis
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat

Arkadaşlar CFS'den 14 ŞUBATTA SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ, ŞİMDİDEN BENDEN OLSUN....Bizim sevgilimiz bellidir çünkü... thumbsup thumbsup thumbsup Smile  14 Şubat a hediyenizi erkenden vereyim dedim, malumunuz Tarantulam, örümceğim bunuda sahiplenmeden ben bombayı patlatayım dedim..Ahmetcim, sana şimdiden iyi uykular...Tarantulam, örümceğim, kim geçer seni bea... Spiteful Dash Big Grin eye Smile Smile thumbsup  
resim

resim

(01-18-2021, 12:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMWF den aysonu ve Şubatın ilk haftası için sinyaller gelmeye devam ediyor...Sistemin etkileriyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde...Bizi izlemeye devam edin... thumbsup
resim

resim

Hazır keyifler yerinde iken merak ettiğim bir konu var. Babamla bunu sık sık konuşuyoruz. Özellikle yeni havalimanı inşaatı ile başlayan ağaç kaybı İstanbul'a gelen sistemleri etkiliyor mu diye değerlendiriyoruz. Ciddi kayıplar oldu ve son zamanlarda sistemler de aksamalar olabiliyor. Senin yorumun nedir abi?
  Beğenenler:
  • Emre10, Snowsedat

Halıcıoğlu’nda çok güzel kar yağışı başladı doyamıyoruz kara =)
  Beğenenler:
  • adakar, Emre10, KardanadamEmin

(01-18-2021, 01:00 PM)ykamci1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-18-2021, 12:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMWF den aysonu ve Şubatın ilk haftası için sinyaller gelmeye devam ediyor...Sistemin etkileriyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde...Bizi izlemeye devam edin... thumbsup
resim

resim

Hazır keyifler yerinde iken merak ettiğim bir konu var. Babamla bunu sık sık konuşuyoruz. Özellikle yeni havalimanı inşaatı ile başlayan ağaç kaybı İstanbul'a gelen sistemleri etkiliyor mu diye değerlendiriyoruz. Ciddi kayıplar oldu ve son zamanlarda sistemler de aksamalar olabiliyor. Senin yorumun nedir abi?

Bu konuyla ilgili bir araştırmam olmadı, fakat bir etkisi olabileceği fikrine katılabilirim...
  Beğenenler:
  • Emre10, Snowsedat, ykamci1987

Konuyu Okuyanlar:
39 Ziyaretçi