| |
Ventusky uygulamasından gördüğüm kadarı ile yok gibi
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, furkankaya1903, hacimurat, Kartat, konuralp, mehmet karsever, Poyraz, Snowreis1360, Snowsedat, Xooner
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, Xooner
Rüzgar akşam saatlerine kadar üst katmanlarda güneybatılı alt katmanlarda ise kuzeyli esmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu durumda DEK açısından bize katkısı olmayacaktır. Yarın akşama doğru rüzgar birliği tüm katmanlarda karayel olarak sağlanacak gibi görünüyor. Bu durumda sıcak karadeniz üzerindeki aşırı soğuk sayesinde Anadolu yakası güzel DEK alabilir. Avrupa konumu itibariyle bu deklerden faydalanamayacak gibi. Serkan abi daha detaylı açıklayacaktır.
![]()
SUDAN ADAM
Isı baya düştü soğuk artmaya devam ediyor, ben halen o şapkadan tavşanın çıkacağına inanıyorum.
Serkan abi SKEW-T çıtısındaki rüzgar konumlarına göre yarın akşam saatlerinden itibaren DEK alabilme potansiyeli olan bölgeler olarak siyah okla çizdiğim yerleri gösterebilir miyiz? Yanlış mı yorumluyorum lütfen aydınlat beni.
![]()
SUDAN ADAM
(01-17-2021, 02:23 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi SKEW-T çıtısındaki rüzgar konumlarına göre yarın akşam saatlerinden itibaren DEK alabilme potansiyeli olan bölgeler olarak siyah okla çizdiğim yerleri gösterebilir miyiz? Yanlış mı yorumluyorum lütfen aydınlat beni. Şunu 100 KM aşağı çekebilir misin? üstteki ilk 4 oku falan.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 23 Ziyaretçi |