| |
Evet beklenilen yağışların altında kaldı bu yağış 15 20 hatta 30 cm bahsediyorduk anadolu için avrupa bölgesi ise 10 15 arası olsun bunada şükür. Demekki dek organizması platforma gelmedi kendisini okadarda davet ettik halbuki camlarda bile heykel olduk bekledik maalesef havada görmekte mutluluk çocuğumla ilk kar topu oynamayı başka zamana erteledik şimdilik çizgi filmlerde kardan adam görmeye devam edecek
(01-17-2021, 12:00 PM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün gece merkez ilçeler için isteneni vermeyen sistem sabahki atağıyla amorti verdi. Şişli’de yollar tutmaya başladı, arabalarda çatılarda kaldırımlarda 5 cm birikim oldu: Hocam biz de size göre birazcık aşağıdayız burada bir tutulum olmadı Anthill in karşı tarafındayız. Bomonti tarafları bizden birazcık daha iyi kar alıyor anlaşılan arkadaşları toplayıp kar topu oynamaya geleceğiz böyle giderse umarız misafir edersiniz
(01-17-2021, 11:40 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanarım yanarım da, cep telefonları uygulamaları ve Bünyamin yine haklı çıktı ya ona yanarım. Şükürler olsun yinede gördük ama benim üzüntüm eskiyi düşünüyorum hatırladığım kadarıyla belki sende hatırlarsın KAR yağışı akşam 7 8 gibi başlardı gece uyurduk sabahı 30 35 cm kar tek gece yeterdi ve tek sistem olurdu bir hafta kalkmazdı şimdi o birikimi ve yağışı kalitesini alamıyoruz acabaa yolunu gözlediğimiz için mi bilemiyorum
(01-17-2021, 12:11 PM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2021, 12:00 PM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün gece merkez ilçeler için isteneni vermeyen sistem sabahki atağıyla amorti verdi. Şişli’de yollar tutmaya başladı, arabalarda çatılarda kaldırımlarda 5 cm birikim oldu: Valla azcık kar var ama paylaşalım tabii ❄️
Haklısın byarslan .
Eskiden hemen her kış kar görürdük. Diz boyundan aşağı yağan kara kar demezdik. Ahh ah. Gerçi çok değil 2016-2017 kışında kar gördük sahiller olarak ama eskisi gibi değil. Ama yine de umut var.
Merhaba forum ailesi, Beylikdüzü dün akşam gibi yağış almaya başladı ve İstanbul un taaa batısı.... Ben yine iddaa ediyorum bu akşam derbide Kırmızı top ile oynanır.
(01-17-2021, 11:16 AM)Rainy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tabi ki her görüşe saygım sonsuzdur ama, Büyükçekmece İstanbul merkeze 41 Km, Tekirdağ'a 90 km mesafede? 2017'de Büyükçekmece'ye yağan miktar o bölge için rekordu. Demek istediğim Godzilla Sibirya Ekspresi denilen sistem bu değildir. Kıyaslamam bile. Bu saydığım insanlar emek veriyor, çabalıyor yapmak zorundalar mı hayır? Ben sadece bize emek verirken sadece beklentimiz kadar bilgi vermek olacaktır.(01-17-2021, 11:06 AM)ykamci1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olumsuz olmak veya serkan ve emin abiyi eleştirmek gibi bir niyetim kesinlikle yok. Daha öncede dedim ben bu kişileri babamla birlikte 8 senedir takip ediyorum. Elbet yanılacaklar ki bu defalarca oldu normaldir. Ama şu an ki tablo da bana göre yağış yok. Şehir merkezine yakın yerler de bile düzgün kar yağışı olmadı. Hor görme olarak algılanmasın ama merkezden uzak dağın tepesinde geceleri kurtların indiği ilçeler de kar yağıyor diye İstanbul'da kar yağdı denilmez. Buna yaşadığım yer Büyükçekmece'de dahil. Benim bu sistemden beklentim sıfırında altı. Şu an hava 0 derece rüzgar sert esiyor. gece veya şimdi yağış yoksa daha da bir şey olmaz. 33 yaşındayım 87 kışından önce ki şubat ayında doğdum. Sarıyer ve Emirgan'da büyüdüm. 2000'li yılların başlarında ki sistemleri gördüm ve yaşadım. 2017'i kışında Büyükçekmece'de yaşadığım yer denize sıfırdı ve sitede 45 cm yollarda 30 cm kar vardı. O yüzden dediğim gibi Anadolu yakasında yağarsa yağar, bizim gibi avrupa yakasında yaşayanlar anca havada görür. Affınıza sığınarak buda benim tahminim. Bir mucize olur her şey değişir, bu yazdıklarım içinde aslanlar gibi özür dilerim hiç sıkıntı değil. Yeter ki kar yağsın mutlu olalım.
(01-17-2021, 12:04 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu sistem perşembe günü etkisini kaybedecek..Günler öncesinden takibine başladığım ve gözümüzü diktiğimiz aysonu sistemi ne alemde diye baktım..ECMWF sistemi ufakdan modellerine yansıtmaya başladı. Bence tam bir godzilla ve sibirya ekspresine benziyor
(01-17-2021, 12:29 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba forum ailesi, Beylikdüzü dün akşam gibi yağış almaya başladı ve İstanbul un taaa batısı.... Ben yine iddaa ediyorum bu akşam derbide Kırmızı top ile oynanır. Demin stadın yanında Maçka parkındaydım. Çimlerin üstünde hafif bir örtü var ama kolay temizlenir, bence maç esnasında yağış olmazsa yeşil sahada beyaz topla oynanır.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 16 Ziyaretçi |

❄️