Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-15-2021, 04:15 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anadolu yakasına laf söylemeyin. Benim gözlemim Dek olduğunda hep Avrupa yakası daha şanslı oluyor. Yine öyle olursa hiç şaşırmam. 2017’de öyle olmuştu. Biz Kartal’da son anda ULL ile nasiplenmiştik.

Sistemlere Avrupa yakası hoşgeldin diyor, biz yokcu ediyoruz.

Kartali bence kocaeli iline almali hava tahminlerinde. Umraniyeye 2017 de 1 metre kar yagdi.

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 06:50 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

(01-15-2021, 06:28 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayfaya kopyala yapıştır yapıyorsunuz ama hiç bakmıyorsunuz, okunuyor mu okunmuyor mu diye, dikkat edin lütfen.

KUSURA BAKMAYIN DİKKAT ETMEMİŞİM
ThunderSnow yazdı (01-15-2021, 06:50 PM)
Sorun değil ben uyardım sadece, paylaşımınız düzenlenerek doğru başlık altına diğer admin arkadaşımız tarafından taşındı.
  Beğenenler:
  • ThunderSnow

serkan hocam sen ne diyorsun

gfs akşam çıktısı da yağış konusunda beni mutlu etmedi. başka yorumu olan, değişik bir durum gören oldu mu?
  Beğenenler:
  • Dhlikea

(01-15-2021, 07:18 PM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gfs akşam çıktısı da yağış konusunda beni mutlu etmedi. başka yorumu olan, değişik bir durum gören oldu mu?

Gece güncellemesi ve Ecm yi bekleyelim, değişiklikler görülebilir, ama şuan hala kesin konuşamıyoruz malesef..
  Beğenenler:
  • Ümittt

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 07:33 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Bugün kar bekleyip de yağmayınca hemen olumsuz yorumlarda bulunan tipler türemiş. Sistem daha tam girmedi bile.

Tüm tahmincilerin emeğine sağlık. Bu saatten sonra yapılacak olan şey sistemi radardan izlemektir.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, kral, Snowsedat

İkili tartışmalara girecek yorumlardan uzak durun, ve kullandığınız üsluba dikkat edin, bu tarz kötü mesajları sileceğiz diyoruz hala yayınlamaya devam ediyorsunuz, mesaj onaylarını kaldırdık ama tekrar yaptırmayın bize lütfen.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, jacobsss, Snowsedat, Snowtime, Xooner

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 07:41 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

Pazar gunu icin dek show yazmistim ancak izobarlarin durumu dek icin sartlari saglamiyor , dekin %70 i kayip suan. Tabi bu aksam Gfs guncellemesine gore , ecmwfye bakalim, yarin sabaha bakalim. Ancak beklentiyi suan cok yuksek tutmayalim
  Beğenenler:
  • Dhlikea, Olyosmanli

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 07:42 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

İyi aksamlar herkese ... cevaplayabilirseniz çok sevinirim Alçak basınç nereye oturdu yada Az da olsa başka bi değişiklik ihtimali varmi
ThunderSnow yazdı (01-15-2021, 07:42 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.

(01-15-2021, 07:39 PM)Yavuz sultan selim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi aksamlar herkese ... cevaplayabilirseniz çok sevinirim Alçak basınç nereye oturdu yada Az da olsa başka bi değişiklik ihtimali varmi

Alçak basıncın yeri iyi ama derinlik sağlayamıyor, istediğimiz hattı oluşturabilmiş değil ve şu anki hali doğulu bir siklon gösteriyor. Ülkenin doğusuna çok daha fazla kar yapacak bir görüntüde. 

Yine de değişim mümkün. Her yeni çıktı ile güncellemeye devam edeceğiz. Dek şartlarını korusak bile bizi tatmin edecek bir sistem bu. Onu da ab ile birlikte takipteyiz.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, snow41, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi