| |
Selamün aleykum, hayırlı Cumalar, hayırlı sabahlar..Artık 3 yıllık hasretimiz bu sabahtan itibaren sona eriyor...Yaşanacaklar bugün itibariyle kiminizi memnun edecek ( yüksek rakımda olanları) kimilerinizide etmeyebilir ( kıyi kesimlerde olanlar) Kimse üzmesin kendini, Cumartesi aksamından sonrasında herkes mutluluktan göklere çıkacak. Ama kimse şunu unutmasınki bu KIŞ başından beridir, hatta son 3 yıldır nasıl hasretini çektiğimizi unutmayalım ve anın öyle yada böylesine bakmadan olduğu haliyle tadını çıkarmaya bakın..Devamında çok güzel günlerimiz var..Mutlu olmalısınız, herşeye şükretmeliyiz..BU KIŞ ALLAH'ın izniyle herkesler çok mutlu olacaklar..Sistemimiz vatana, millete HAYIRLI OLSUN
Beğenenler:
• ahmetcengiz, angelusoO, byarslan, Captmehmet,
Beğenenler:
• angelusoO, byarslan,
Sistem oglene dogru yagis olarak etkisini kaybedecek, pazara odaklanalim dostlar.
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet, Ftherdem, KardanadamEmin, mehmet karsever, snowerhan, Snowsedat, snowserkan
Ne kadar güzel kar taneleri değil mi? Yeni bir umudun varoluşu gibi bembeyaz, tertemiz...
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Captmehmet,
Günaydın herkese Hayırlı Cumalar...
Sanırım istanbulda 2 gün pazar/pazartesi kar yağışı alıcaz,sonrasında salı’dan itibaren yağış çekiliyormu ? Salı günü soğukluk değerleri çok güzel gözüküyor yağış yok galiba yağışda olamadığı için kar olarak düşemiycek. Emin beyin söylediği sistem pazartesi tutup kolundan çekse ozmaan off efsane olur kara doyardık.
Bostancı Kadıköy arası yağmurun arasında görür gibi olduğum kar taneleri dışında bir şey yok.
Sadece bazı arabaların üzerinde kar gördüm. Pazar gününü bekliyorum umutla. Bu arada hiç adetim değildir ama bazı farklı hava tahmin sitelerindeki yorumlara bakayım dedim. Nerden baktım? Moral bozdular. Neymiş efendim, Kıyı kesimler pazar pazartesi dışında kar göremezmiş o da tatmin etmezmiş. Bir daha da bakmam. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Erol Bıldırcın, 68 Ziyaretçi |