Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-10-2021, 02:15 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

Emin bey diyagram en sicak cikti degil hatta en soguklardan biri ortalam -7 den -3 e cikmis, ancak zaman oldugu icin simdiden can sıkmaya gerek yok, 13 unde gelen yagisin guzelligine bakiniz.

resim

(01-10-2021, 02:15 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey diyagram en sicak cikti degil hatta en soguklardan biri ortalam  -7 den -3 e cikmis, ancak zaman oldugu icin simdiden can sıkmaya gerek yok, 13 unde gelen yagisin guzelligine bakiniz.

resim

Tesbitin doğru, fakat önemli olan diğer parametreler ve ana desen..Sıkıntı yok, akşama yada yarına daha güzel senaryolar alırız.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat

Merhaba;

Bir sey merak ettim bu sistemde deniz etkisi olabilir mi? Özellik istanbul anadolu yakasi icin.
  Beğenenler:
  • AZOR, BATU1963, hacimurat

(Son Düzenleme: 01-10-2021, 02:24 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Akşam yada yarinki güncellemeler,snoptik önemli, ana desenin verdiğini gösterecekler.. thumbsup No panik...Diyagramlarda yağış çok iyi görünüyor, biraz sabırlı olmalısınız dememe gerek varmı? Smile thumbsup
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 01-10-2021, 02:35 PM, Düzenleyen: Snowsedat.)

Sevgili Emin KARdeşim, hedefi İstanbul olan sibirya ekspresinin bilet durumu nedir, yataklı kompartıman'dan yer ayırtmak istiyorum, bilet kaldımı, fiyatlar pahalımı Smile

Şaka biryana varsın kar yağmasın sizin güzel enerjiniz yeter bee.. Smile

Saygılarımla Allah birlikteliğimizi bozmasın.

Arkadaşlar dün ve bugun kuvvetli olarak beklenen yağış malesef Cumertesi hafif bugunde sepeleme şeklinde yaptı ve şu dakikalarda güneş çıkmak için mücadele veriyor bulutların arasında hafif dağılışmaya başladı bulutlar. Güney marmara olarak yani Balıkesir civarı olarak biz malesef haftasonu yağışını da es geçmiş bulunmaktayız Sad Salı gününden itibaren yağışlı dönme başlıyor inşallah bu sefer yağışlar nasip olur.

(01-10-2021, 02:33 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Emin KARdeşim, hedefi İstanbul olan sibirya ekspresinin bilet durumu nedir, yataklı kompartıman'dan yer ayırtmak istiyorum, bilet kaldımı, fiyatlar pahalımı  Smile

Şaka biryana varsın kar yağmasın sizin güzel enerjiniz yeter bee..  Smile

Saygılarımla Allah birlikteliğimizi bozmasın.

Amin, ecmain...Güzel ve değerli düşüncelerin için çok tşkler.. thumbsup Sibirya ekpresine gelirsek rezervasyonlar devam ediyor, acele etmezsen onümüzdeki haftasonuna kadar yer kalmayabilir..Yoğun talep var..Herkes yataklı vagon istiyor, eee haklılarda yani, çünkü gelecek ekspres treni aysonuna hatta Şubat ayınada kalacak olduğundan yatıya geliyor..Fakat daha sırada SİBİRYA HERKÜLÜ, SİBİRYA CANAVARI, BELKİDE GODZİLLALARDA OLABİLİR, diye düşünüyorum..( Az, biraz abartıyomuyum ne? Smile Spiteful thumbsup Big Grin eye  )...

Üstadların yorumlarından öğrendiklerimizden, yıllardır modelleri günbegün takip ederken farklı şekillere evrilen sistemlerden, hava tahminlerinden çok anlamasam da bu sistemin bizi çok memnun edecek potansiyele sahip olduğunu anlayabiliyorum. Basınç dizilimleri ve rüzgar istediğimiz gibi olursa aralıklarla ve uzun süreli kar yağışlarını yaşayacağımız bir döneme girebiliriz. Ya da yine sahil kesiminde hep sınır değerlerde kalan, belki ucundan da olsa havada kar görebileceğimiz ama en azından yağmur ve soğuğa doyduğumuz günler geçireceğiz. Bu sefer tüm koşullar bizim leyhimize gerçekleşsin artık. 3 yıldır hepimiz çok yorulduk. Emin Kardeşim de güzel bir isimle taçlandırır artık bu sistemi?

Mgm haftaya pazar için yurt geneli ve İstanbul'a çevresi için KAR ikonu koymuş hayırlısı inşallah   Smile ates
resim

(Son Düzenleme: 01-10-2021, 03:26 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Soğuma ile yağış çakışması önemli ama benim için daha önemli olan yağışın artarak gelmesi. Evet kar'a hasretiz ama ilk etapta yağışın miktarı, türü ne olursa olsun, çok daha önemli.

Kar istediğimiz, beklediğimiz gibi gelmese de moral bozmak yok. Şimdiden belirteyim, bol yağmur gelirse de sevineceğiz. Asıl kış yeni başlıyor.

Ay sonu, Şubat ve Mart. Kar yağacak çok vaktimiz var inşallah. Önce bi soğusun deniz, toprak. Önce bi kuraklık korkusu kalksın zihnimizden. Sonrası doyasıya kar kovalayacağız inşallah.

Kısacası, haftaya bol yağış ve oldukça soğuk, kışa yakışır havalar gelsin, asıl hasretimizi sonraki haftalarda kovalayalım. Haftaya kar olmasa da moral bozmak yok. Bana kızmak da yok. Lütfen Smile

Konuyu Okuyanlar:
53 Ziyaretçi