Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-09-2021, 03:40 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önümüzdeki sistemden sonra ilk sistem Şubat ayının ilk günlerinde.

Önümüzdeki sistem ile ilgili bu akşam net ifadeler kullanacağız.

Sağlığım iyi, Moralim yerinde. Yoğun olduğum bir dönem ve çok vaktimi çalıyor.

Merak edip soranlara çok teşekkürler.
Sormayanlara da teşekkürler. Smile Baş tacısınız.. Sağolun Varolun

Serkan bey sukur kavusturana gercekten yoklugunuzda buyuk bir bosluk oluyor sizin degerli paylasimlarinizi yorumlarinizi bekliyoruz
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(01-09-2021, 03:40 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2021, 02:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar rahatsızlığım sebebiyle birkaç gündür aranızda olamadım..Aslında sanki iyide olmuş, insan yokluğundayken arkasından kim dost, kim değil ortaya daha net çıkıyormuş birkez daha şahit olmuş oldum..Ben sabırlı olmayı önce ALLAH ın bizden bunu istediğini ve ALLAH sabredenlerle beraberdir, sözlerini işitmeye başladığım çocukluk yıllarında öğrenmiştim ve karşılığının olduğuna şahitlik ettiğim çok tecrübelerimde olmuştur..Bir insanın iyi veya kötü arkasından konuşmayı kendine yakıştıranlar çok değil yakında ALLAH'ın izniyle atmosferden gerekli cevabı alacaklardır..Benim tahmin ve yorum tarzımdan hoşlanmayan bu ismini zikretmeyeceğim ama artık buradaki herkesin sanırım anladığı ve bildiği birkaç kişiye tavsiyem mümkünse sizler benim yorumlarımı okumayın ve hakkımda ileri geri yorumlarda yapmayın...Tahmininiz varsa yapın ve geçin, burası dedikodu kahvesi değil..Tahminlere gelirsek ufak tefek alçak basınçlardaki konumlama sıkıntıları dışında yaklaşan sistemlerde bir sıkınti sözkonusu değil..Hep bahsetmiş olduğum üzere ayın 13 ü aksamından sonra atmosfer lehimizde çalışacaktir..KAR la tanışmamıza az kaldı..Önümüzdeki hafta artık noktayi koyacağımız günler olacak..Şimdilik bu kadar olsun. thumbsup
Merhaba Emin kardeşim çok geçmiş olsun. Bu sitedeki çogu arkadaşlar bende dahil sizleri diğer sitedende takip edip beğenen kişiler. Malum siteden sadece siz değil tarantulamahmet, snowserkanda nasibini almıştı. Bizler sizlerin yorumlarını sevdiğimiz bilgilerinize güvendiğimiz için şuan buradayız. Sizleri eleştirenler geçmişte olduğu gibi bugünde devam edebilir hatta bundan sonrada olacaktır. Bence bu şekilde sitemkar mesajlar atıpta malum kişilere istediklerini vermeyin.evet zor bir durum anlıyorum sizi ama yoklarmış gibi davranmaya çaba gösterelim bence. Sizleri bilen biliyor. Tekrardan geçmiş  olsun.
Çok tşkler, FtErdem KARdeşim, değerli görüşlerin için sağol varol..Sevgilerimle.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(01-09-2021, 03:45 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sizi gormek guzel buralar siz yokken tatsiz.

Sizede gecmis olsun Emin bey kardesim

Çok tşkler, sağol KARdeşim..Güzel sözlerin için... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

resim

Aksam oldu halen sabahtan beri ciliz yagis birakan daginik ici bos kutleler geliyor yine kutleler yaklastikca eriyor dagiliyor kuvvetli yagis simdilik gorunmuyor ancak sicaklik dune gore 10 derece kadar dustu
  Beğenenler:
  • Burak1980

(01-09-2021, 03:40 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önümüzdeki sistemden sonra ilk sistem Şubat ayının ilk günlerinde.

Sormayanlara da teşekkürler. Smile  Baş tacısınız.. Sağolun Varolun

Hoşgeldin değerli KARdeşim, Serkan...Önemli olan sağlık ve sıhhatin yerinde ya boşver gerisini..Sağlığın değeri kaybedildiğinde anlaşılıyor..Sevgilerimle.. thumbsup

Emin bey toplu bir teşekkür mesajı yayınlasanızda da havanın durumuna dönsek daha iyi olmaz mı.
  Beğenenler:
  • Burçin tugay, Canberk, Dhlikea, Fevzi

Serkan abiyi görür görmez rahatladım merak etmiştik abim hoşgeldin özlemiştik seni.

Sizede çok geçmiş olsun Emin abim.

Sn. Snowserkan, sayfada tekrardan sizin yorumunuzu görmek çok güzel, bırakın kar yağmasını, sizin yazdığınız yazıyı bile okumak kendi adıma söylemek gerekirse o bile mükemmel birşey

Sevgili eminPaşam çok geçmiş olsun hoşgeldin tekrardan
Biz senin mor renk paylaşımlarını seviyoruz
Kar yağma ihtimalini seviyoruz, senin renkli ve heyecanlandırıcı paylaşımlarını ve pozitif yönlü olmanı seviyoruz
Eminimki birçok kişide benimle aynı düşünceye sahip

Lütfen devam, biz bir Aileyiz ve bizim birlikteliğimizi kimse bozamaz
Saygılarımla, seviliyorsunuz...

(01-09-2021, 04:31 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Snowserkan, sayfada tekrardan sizin yorumunuzu görmek çok güzel, bırakın kar yağmasını, sizin yazdığınız yazıyı bile okumak kendi adıma söylemek gerekirse o bile mükemmel birşey

Sevgili eminPaşam çok geçmiş olsun hoşgeldin tekrardan
Biz senin mor renk paylaşımlarını seviyoruz
Kar yağma ihtimalini seviyoruz, senin renkli ve heyecanlandırıcı paylaşımlarını ve pozitif yönlü olmanı seviyoruz
Eminimki birçok kişide benimle aynı düşünceye sahip

Lütfen devam, biz bir Aileyiz ve bizim birlikteliğimizi kimse bozamaz
Saygılarımla, seviliyorsunuz...

EyvALLAH Sedat KARdeşim, değerli görüş ve düşüncelerin için çok tşkler..Sevgiler ve saygılar benden sana gelsin.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Sormayanlara da teşekkürler. Smile  Baş tacısınız.. Sağolun Varolun
Serkan bey Şubat başı demiş hocam öteleme öteleme benim tahmin ettiğim tarihe gelir thumbsup Smile
 1 saat önce

Ocakta beklediğimiz sistemler belli 14-18-24
Şubat ayının 7-14arası 2 sistem belirtisi var
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
coskunnkartal, 24 Ziyaretçi