| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan, Hasan_iSTANBUL, scream, Snowreis1360, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Snowreis1360, Snowsedat, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
Devam etse Godzilla geliyordu..
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
13 Ocak sistemi için de herşey bitmiş değil. 1 hafta var neredeyse. Hep bozulacak değil ya, biraz da bizim istediğimiz gibi düzelerek devam etsin inşallah.
Bu arada son anda kaçan 2019 Ocak sistemini hatırlayan var mı? Ab tam İstanbul üzerinde oluştuğu için soğuklar 150-200 km batıda kalmıştı. Ve 2017den bile daha güçlü olabilecek bir sistemi kaçırmıştık. Bu 3 senede hep üzüldük, artık sevinmek hakkımız. Dua edelim.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kartepemetin, Samet34, Snowreis1360, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
Ben halen 13 - 14 sisteminden umutluyum
gecmis yillarda unutmayalim son gune kadar olumsuz gorunup bir anda gelen sistemlerede sahit olmustuk
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Burçin tugay, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Snowsedat
Herkeze merhaba morallerimiz düşük biliyorum ancak bugün mübarek cuma şöyle bir silkinelim hiç birşey için ümitsiz olmaya gerek yok ALLAH büyüktür bizim sandığımız bildiğimizden daha büyüktür hiç bir kulunu ümitsiz çaresiz bırakma ALLAHIM
Aydınlığı görmek için gecenin en karanlık olduğu zamanı geçmek gerekir etrafimiz zifiri karanlık olduğunda aydınlığın geleceğini bilmemiz gerekir Bakın çok ama çok ciddi bir kuraklık var şimdi diyeceksiniz ki biz kar yağsın istiyoruz hepimiz istiyoruz çocuklar kar yağsın istiyor ,çiftçi kar yağsın istiyor barajlar kar yağsın istiyor Lakin vermiyorsa bir sebebi vardır belkide verecektir bilemeyiz moral bozmak ümitsiz olmak hele bu mubarek cuma günü hiçbir müslümana yakışmaz kendimize bu eziyeti yapmayalim Bu kadar sabrettik biraz daha edelim Bakın rahmet geliyor ins bolca yağışlı bir döneme giriyoruz ayrıca havalarda öyle bahar havasında olmayacak bu belli ben inanıyorum bekledigimizede kavuşacağız ancak böyle mutsuz stresli keyifsiz günler geçirdikten sonra kar yağsa ne olur yagmasa ne olur hayatta sevdiğimiz kişileri beklerken mutsuz oluyorsak kavuşunca da mutlu olamayız özlemek başka bir şey insanı mutsuz etmez daha çok sever daha çok baglanirsin ALLAH büyüktür Hayırlı Cumalar
Beyleri yanılmıyorsam 5 ocak 2016 sistemiydi eski siteden hatırlıyanlar hatırlar sistem bir görünüyor bir kayboluyordu ki kimse geleceğine ihtimal vermiyordu ne meteoroloji ne bünyamin kimse uyarı yapmadı bugün bulunan şartlara yakın bir sistemdi lodos arkası karayalle gelmişti ve istanbulu 2 saate pert etmişti sözün kısası acele etmeye gerek yok soğuklar ocak ayının 2. Yarısında üzerimize akacak gerisi artık nasip
Sistemin gelmesine daha 5 gun var halen degisimlere acik yani su an olumsuzsada olumluya dönme olasiligi halen bulunuyor ki beklentim olumlu bir sistem olacagi yonunde
Dostlar, en büyük baş belası olan ve aylardır bizi kuraklığa mahkum eden Ural Blokajı dağılıyor ve kuzeyde kar yağışları başladı şükürler olsun.
Moskova'dan kar resmi paylaşan arkadaşımıza teşekkür ederim. Bu resim artık döngünün lehimize işlemeye başladığını gösteriyor. Bundan sonra olması gereken şekillere dönmeye başlayan bir atmosfer göreceğiz. Ve yağmurlar, karlar göreceğiz inşallah. Benim kendi adıma en büyük endişem Ural Blokajının bahara kadar dayanması riski idi ancak çok şükür bu risk kalkıyor ve hem de çok iyi bir zamanda oluyor bu. Biliyorum hepimiz kar hasreti içindeyiz ama biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Sırayla yağmurlar, soğuk hava dalgaları ve nihayetinde kar gelecek. Şöyle diyeyim, önümüzdeki günlerde Kasım'da gelmeyen yağmurları, Aralık'ta gelmeyen soğuk havaları ve Ocak'ta gelmesi gereken karları ardışık bir sırayla alacağız. Bu süreç 3-5 gün sürmez de 10-15 gün sürer ama adeta hızlandırılmış bir kışa geçiş yaşayacağız. Bu da Şubat'a kadar bol yağmur ve soğuk gelecek olsa da beklediğimiz kar yağışının Ocak sonuna kadar bir türlü gelmeme durumu olabileceğini gosteriyor. Şubat'ın ise bambaşka bir şekilde olacağını tahmin ediyorum. İstanbul'un yarım metre karla kaplanmasına hazır hale gelmesi Şubat'ta gerçekleşmiş olacak ve çok ama çok sert bir Şubat ve Mart dönemi yaşayacağız. Şimdi inanmak zor geliyor belki ama Ocak'tan çok daha soğuk ve bol karlı bir Şubat - Mart dönemi yaşayacağız. Ocak ayı kışa hızla giriş ayımız olacak ve barajlar dolacak inşallah. Allah'ın izniyle güzel bir sürece giriyoruz. Hiçbir şekilde üzüntü, hayal kırıklığı ve karamsarlık olmasın. Kasım ortasında kar yağmadı diye nasıl üzülmüyorsak şimdi de her gelen sisteme kaçtı gözüyle bakmayalım. İçinizi ferah tutun. En büyük sorunu aşıyoruz. Bol yağışlı ve mevsim normallerinin altında sıcaklıklarin yaşanacağı döneme hızla giriyoruz. Geriye yaslanıp heyecanla gökyüzüne bakıyoruz. Allah rahmetini, bereketini eksik etmesin inşallah. Saygılar.
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan, Hasan_iSTANBUL, kral, kuzey1352, mehmet karsever, Mturi, muratg, Nil.Trabzon, Primavera, snow41, Snowevren, Snowreis1360, Snowsedat, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 20 Ziyaretçi |