| |
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Recep34, Serkofb, Snow Gökhan, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan,
2021 güzel bir yağmurla başladı çok şükür.. Sağanak yağmuru özlemişiz. Kar yağınca ne yaparız bilemedim.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Snow Gökhan, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
Aman yarabbim emin bey ayağınız uğurlu geldi maşallah diyelim kaçmasın sistem sabit böyle kalsın görüntüler
)
Avrupa 10 gün daha soğuk tarafta biz ise dönüş harektinden dolayı sıcak taraftayız ve bol bol lodos yiyoruz.
![]() önceleri bize sistem veren aralık 8-11 civarı idi, bu 15-18 arasında ötelendi bu iyi değil vade uzadıkça tutarlılık azalıyor ve değişim ihtimali artıyor. Ben bunu risk görüyorum ve açıkçası sevdiğim bir durum değil, sürecin uzama nedeni hazar ybsinin dağılmasının ötelenmesi, Serkan bey bu konuda fikriniz nedir?
Modellerdeki benzerliği bulun
1 Model 1987 kışının 4 gün öncesi ![]() 2. Model 12 ocakta gelmesini tahmin ettiğimiz modelin 3 gün öncesi ![]() Tabiki bu yalnızca benzerlik ama 87 yılındaki sistemin öncesinde günlerce lodosa maruz kalmıştık o zamanda hatırlıyorum Şubat ayında gömlekle dolaşmıştık parklarda çiçekler açmıştı o zaman demiyorduk küresel ısınma var diye çünkü duymamıştım bile o kelimeyi her şey değişiyor belki bu beklediğimiz sistemde beklediğimiz şekilde gelmeyecek buna her zamanki gibi atmosfer karar verecek ama bu Sinoptikle gelirse ülkemizin %70 yıkar geçer.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral,
380 saat sonrayı gösteren modeli görüp sevinmek saçma bence nitekim 3-4 gün önce 11-12 şi sistem gözüküyordu şu anda hiç bişey gözükmüyor
Biz gene 380 saatte sistem var diye seviniyoruz böyle olmaz Enazindan sıcak göstermiyor ama .mesafe azaldıkça sistemin yaklaşması lazım öyle bir şey olmuyor Ben gidishati iyi görmüyorum benim fikrim Gfs bin ilk 192 saatinde bir şeyler olmalı ki umutlanalim
Ne yani tarih yine mi ileri atmış görünüyor izah eder misiniz rica etsem?
Uzatmak istemiyorum ama bir tespitim var enazindan azor yükselişte gözüküyor çoğumuz tepemizdeki morluklara bakıyoruz üzerimize gelecekmi diye ancak o azor yükselmeden " doğru konumdan" bize sistem indiğini ben görmedim
Yukarı çıkıp o soğukta delik açmali ki bize salınım olsun
Pazartesi gunu kiyi egede kuvvetli lodos ve kuvvetli saganak yagis bekleniyor
Emin bey gercekten yureklerimizi serinlettiniz cok guzel haberler verdiniz 10 gun daha sabir sonrasi bekledigimiz ozledigimiz gunler geliyor insallah Haftasonu yurt genelinde yagis yok diyebiliriz sadece ege kiyilarinda hafif bir yagis olabilir sicakliklar 17 - 18 derecelerde artik bu ilik gunlerin sonu gorundu son 1 hafta daha sonrasinda kis sartlari olmasi gereken sicakliklar ve yagislar geliyor |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Akın, coskunnkartal, Kartalmustafa, pcz2013, RadicaL, scream, WsRc1967, 44 Ziyaretçi |

)