Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-22-2020, 01:36 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Sibiryada yüksek basınç nerdeyse rekor seviyelere  ulaşacak önümüzdeki tarihlerde 1076 MB bu soğuk mutlaka bir yerlere patlayacaktır
resim

Serkan abi az buçuk modelleri incelemeye çalışıyorum.Ancak o azorun bu kadar batıdan yükselmesini ilk kez görüyorum.Abicim o azorun orada ne işi var acep Smile hani utanmasa ters tarafa geçip kanada tarafını da geçip japonya tarafından yükselecek.Abi bu eskiden böyle olmiyordu yanılıyor muyum.Hemen hemen ispanya tarafından yükselen azor ne yapıyor oralarda.Bunun eksen kaymasıyla bi bağlantısı olabilir mi?
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat

3 ocakta bir sistem gelcek gfs yeni guncellemede ama kar getircek kadar soğuk yaparmi bilemiyorm

Serkan bey biliyosaniz cevplarmisinz. 
resim
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
  Beğenenler:
  • BATU1963, snow41

Azor korsana virüs e kabılmış yolunu sabıtmış TIR İngiltere de yeni virüs çıktığı için Grönland a kaçıyor

Serkan bey özellikle son 3senedir modellerdeki bu değişkenliği neye bağlıyorsunuz ? Tam diyoruz kar geldi hoppp sistem kuş oldu tam diyoruzz soğuklar geldi sistem uçtu gitti birde Ali esin üstadın lafına katılıyorum ama bu lodosun arkasından hemen kar yapar 1 hafta beklemez Örnek vericek olursak 5 ocak 2016 sabahı sıcaklık lodosla birlikte12-13 dereceydi saat 15:00 sularında -2 dereceydi havadan buz yağmaktaydı

1 hafta 10 gün kadar lodos hakim. Uzun süreli lodosun da arkası soğuk havadır. Durgunluktan iyidir. Harekette bereket vardır.

mgm bitirdi beni yemin ederim Sad
Önümüzdeki bir ayı MN üzeri göstermiş. Hatta Ocak ilk haftayı aşırı üzerinde göstermiş koyu kırmızı ile Sad
Değişmesi dileğiyle Sad
  Beğenenler:
  • BATU1963, Emre10

(Son Düzenleme: 12-22-2020, 09:35 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs akşam güncellemesi
Yağışlar hala bereketini koruyor nazar değmesin inşallah Unbrella
https://images.meteociel.fr/im/7940/anim_sqw6.gif

(Son Düzenleme: 12-22-2020, 11:13 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Bugün Kastamonu- İnebolu
Kar beklemekten sıkıldım artık ben buralara gideceğim Big Grin
resim
  Beğenenler:
  • Akın, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, Poyraz, Snowsedat

Kayak merkezlerinde bu yapılıyorsa yandığımızın resmidir bizde yakın gelecekte İstanbul'da kar görmek için böyle bir şey bekleyeceğiz
https://twitter.com/yildizkayakmrkz/stat...32416?s=19
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, kral, 42 Ziyaretçi