| |
Emin abi dikkat edersen 28 Aralık ile 6 Ocak arası kopuk. Sanki 6 Ocak grafiği 29 Aralık grafiği olmalıydı.
Zannediyorum Gfs bunu birkaç gün içinde düzeltir. Yılbaşına veya hemen sonrasına da eksi 8 verir. İlk Hedefimiz kuvvetli karayelle gelen bir eksi 8 inşallah. Asıl hedefimiz bambaşka
Beğenenler:
• Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Poyraz, snow41, Snowsedat, ThunderSnow
Modellerle yatip kalkmanin da bi esprisi yok bence suanlik. 1 hafta musaade versek kendi kendimize iyi olur. 2 veya 3 gunde bazi seyleri yakalamak da zor suan. Modeller kararli su an
(12-21-2020, 09:27 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi dikkat edersen 28 Aralık ile 6 Ocak arası kopuk. Sanki 6 Ocak grafiği 29 Aralık grafiği olmalıydı. Sonercim, dediğinde haklısın tabiiki..Benim konumun ana teması, modellerin bu akşamki durumunun, düzelmenin ilk halkası olduğudur.. Haftasonuna kadar dahada evrilip, istediğimiz kıvama geleceğiyle ilgili..Bize -8 ve Karayel yeterli gibi görünsede yer seviyesi henüz tam soğumuş olamayacağından biraz tereddüteyim. Fakat beklenilen sistemde soğuma bizim lehimize oluşursa ballıbörek olur..Olacağınıda bekliyorum dersem yalanda olmaz..Kuzeyde gayet güzel soğuklar mevcut....Birkaç gün içinde durum biraz daha gözlegörülür hale gelirse kimse şaşırmamalı.Şimdilik diyagramlar ve modelleri yarından itibaren çok daha sıkı takibi gerekiyor...
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Emre10, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Memoli86, snow41, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Emin bey bu modeller aptal etti bizi bir görünüp bir kaçıyorlar olmaz olamazzz bu senede boş geçmemeli
Ocak ilk haftaya bakmaya başlayın bence (kendi fikrim)
Ocak ilk haftasında kafkaslardan soğuk akıcak soğuk...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, Memoli86, mirhan, Poyraz, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Poyraz, snow41, Snowsedat, themuslim, ThunderSnow
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, 34 Ziyaretçi |