Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Her güncellemeyi sırayla hareketli bir düzene koyalım.
Farkları belirgin hale getirelim.

resim

3 - 5 gunluk sapma birsey degil yeterki gelsin guzel bir kar yagisi alalim tek beklentimiz bu
Serkan bey sizi uzun suredir takip eden biri olarak uzun vadede tahminlerinizin 1 - 2 veya 3 gunluk sapmaylada olsa ciktigini gerceklestini gordum sahit oldum bu yilki yaptiginiz tahmininde cikacagina inaniyor guveniyorum elinize emeginize saglik

(Son Düzenleme: 12-21-2020, 04:25 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Aşağıda yine gfs modeline ait kantil yada kuantilleri görüyoruz.

Olasılıklardaki sapmalar 4-5  günden sonra aşırıya kaçmakta. 

Modellere girilen güncel veriler 4-5 gününü aydınlatır sonrası karanlık. 
"Her an bir yamuk yaparım haa" ,modundadır diyagram ve türevleri.

Diyagramlar kısaca sana sık sık şunu söyler aslında;

"Altta kaldım diye üzülme, Üste çıktım diye sevinme."

resim

Benim Serkan Abiye güvenim tam. Bu kadar emin konuştuğuna göre vardır bir bildiği. Milletin yağmur bile beklemediği zamanlarda 1 ay oncesinden kar yağacak dedi yağdı. Sabırla yılbaşını ve sonra ki günlerini bekleyelim.
Zafer inananlarındır.
Kar Mutluluktur 

Umutla, merakla vede heyecanla beklemedeyiz. EvelAllah hersey istediğimiz gibi olacak. Serkan Abiye güvenimiz tam.  thumbsup

Serkan abi gözünü seveyim yemişim Aralık sonunu yılbaşını. Olsunda dört gün sonra beş gün sonra olsun. Başka sitelerdeki bazı tiplerin hala senin yaptığının uzun vade olası kar tahmini olduğunu anlamaması. Ve bizim bu olasılığı sevmemiz. Ve bunu idrak edememeleri. Sorun yok abi yaslandık arkamıza bekliyoruz. Selam ve dua ile

2000 sayfayı devirmişiz hep beraber karlı günlerin coşkusuyla nice binlere ,on binlere...

Gfs'in 26 Aralık öncesi ile sonrası arasındaki haritaları çok tutarsız.

Balkanlara usul usul sistem geliyor, sonra hop yok olup gidiyor. Nereye gidiyor nasıl gidiyor belli değil.

Orta ve uzun vadede modellere itibar etmemeli.

Geriye yaslandik, sabırla bekliyoruz. İnşallah Rabbim bizi utandirmayacak bu kış. Saygılar.

(Son Düzenleme: 12-21-2020, 05:22 PM, Düzenleyen: snow41.)

Haftaya bayagi netlesmis olur
Bu arada Gebzede yagis basladi inceden bir yagis var sicaklik 7 derece

Kış henüz bitmedi, hatırlarsanız 2017 sistemi de modellerde bir göründü bir görünmedi,

Serkan abi o zamanlarda da demişti ve sonuçta Serkan abinin dediği çıktı, şuanda da kendisinin bir ön görüsü var ve kendisine güvenimiz tam,

Modelleri ve diyagramları zaten hepimiz biliyoruz bu yüzden beklemeye devam, atmosferin ne yapacağı belli olmuyor, takip etmeye değer veriler var, elbet yüzümüz gülecek bu sene....

Konuyu Okuyanlar:
adakar, 35 Ziyaretçi