Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs hafta sonları sapıyor saçma sapan şeyler yapıyor ay sonu senin ne işin var Grönland da azor efendi Serkan bey in dediği gibi değişecek 11 günvar neler değişir neler bırak kar I soğuk u 26 28 inde güzel yağışlar vardı 1günde onlar silmiş bizimle dalga mı geçiyor LAR EN İYİ Sİ KENDİ ULUSAL SİSTEMİ MİZİ KURMA ZAMANI GELMİŞTİR UZAY BİLİMLERİ A TÜRK UYDULARIDA FIRLATILDI SERKAN BEY NE DER BU KONUDA

Salı, Çarşamba hava puuzzz gibi olacaaaak
resim

TRT haber Bayburt'ta kar yağışı gösteriyor yükseklerde 50 cm kar varmış -8 derece diyor sokağa çıkma yasağı da var çok güzel görüntüler var

(12-19-2020, 10:36 PM)Burçin tugay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TRT haber Bayburt'ta kar yağışı gösteriyor yükseklerde 50 cm kar varmış -8 derece diyor sokağa çıkma yasağı da var çok güzel görüntüler var

Ve beyazlar içinde güzelim Bayburt karşınızda ates
https://twitter.com/bayburtmanset/status...63176?s=19

Ah be... Kar yağarken gecenin kızıl olması...
Kar Mutluluktur 

Yilbasi sistemi ulkemize ugramiyor. Umarim bu dan sonra ki guncellemelerde lehimize olur.  tapansmile
resim
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
  Beğenenler:
  • BATU1963

(12-19-2020, 09:19 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam tam olarak sistem tarihi ne zaman gozukuyo hocam. Serkan abi sizin dediginiz tarihler gelmek uzere. Cok yaklastik hocam.

Net bir tarih vermedim. 

Mjo, Ao, NAO vs verileri daha önceden nasıl bir değişim göstereceğini bildiğim için nokta bir tarih vermedim.

Ural blokajının uzunca bir süre devam etmesi üstte saydığım parametrelerin bize yansımalarını da değiştiriyor.

Odaklanılması gereken tarihin Ayın son günleri ile Ocak ayının ilk bir kaç günü en geç ilk haftası olmalı dedim. 

Önümüzdeki hafta modellerin söylediğim tarihlere göre değişmesini bekleyeceğiz.

Tutarsız olan bazı hareketler var henüz oturmamış.

Serkan bey yilbasi icin beyaz bir istanbul beklentiniz vardi bunu ocak 6-8 ocak arasina otelendimis diyebilir miyiz?
Zira 26-27 avrupa gunclu bir sistem alip biz lodoslu tarafta kalacagiz bu durum ocak ilk birkac gunude icine alacak, akabinde durum tersine donecek gibi bir durum gozlemliyorum.
  Beğenenler:
  • kral

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 11:43 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-20-2020, 11:07 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey yilbasi icin beyaz bir istanbul beklentiniz vardi bunu ocak 6-8 ocak arasina otelendimis diyebilir miyiz?
Zira 26-27 avrupa gunclu bir sistem alip biz lodoslu tarafta kalacagiz bu durum ocak ilk birkac gunude icine alacak, akabinde durum tersine donecek gibi bir durum gozlemliyorum.

Nokta bir tarih vermedim. 

Yılsonu yılbaşı civarı dedim. 

2020  son günleri ile 2021 ilk bir kaç günü içerisinde bir sistem beklentimiz olduğunu ve İstanbul'un pert olacağını söyledim.

Beklediğim sistem bu tarihlerde gizli ve açığa çıkacağını biliyorum. 

Tepenin ardındakileri görmeniz için önce tepeye zirveye çıkmanız gerekiyor.

Ben sizi sizleri anlıyorum. 
Uzun süredir kötü giden süreç neticesi bunlar.

Diyagramlar modeller bunlar bir güncelleme ile tepe taklak olabilecek şeylerdir.

Urallar üzerinde bulunan yüksek basınç kararlı duruşunu sürdürdüğü için modellerde kararlı görünüyor. 

Ancak söylediğim gibi önümüzdeki hafta tarih netleşecek. 

Şimdiden görünene inanmayın. 

Model ve diyagramların ömrü 

1.gün  %95
2.gün  %85
3.gün  %70
4.gün  % 50

4.günden sonrası tam bir bilinmezliğe gider. 

Bunları destekleyen veya desteklemeyen bazı veriler var. 

4.günden sonra onlara yönelmemiz gerekiyor. 

Önümüzdeki haftayı takip edeceğiz..

Oooo herkeste bir umutsuzluk gözlerinizi açın bakın salı akşamdan Çarşamba öğlene kadar İstanbul'da sıcaklık kar değerlerine iniyor Anadolu yakasının kuzey ilçelerinde atıştırmalık kar görülebilir sistem her geçen güncellemede batılıyor şehir içinde sürpriz neden olmasın 
resim

Konuyu Okuyanlar:
aoy, Poyrazkarayel, 37 Ziyaretçi