Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-18-2020, 10:48 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-18-2020, 09:52 PM)SNOWSALİH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoşgeldin aramıza tekrardan.

Hoşbuldum, Salih KARdeşim...İlgi ve alâkanız için çok tşkler..Mutlu ve huzurlu akşmlr diliyorum..Sevgiler... thumbsup

valla emin kardeşim senin heyecanını sibirya trenini özleyen çok ..ayağın uğurlu gelir inşallah
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(12-18-2020, 10:55 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi de geldi kış için artık tüm şartlar oluştu.Özledik abi çok.Şimdi gelsin artık sistemler silsilesiSmile

Tşkler, Alp KARdeşim..Bu sezon sistemler silsilesi için uygun bir sezon olacağını düşünüyorum, Özellikle Ocak ayınin ikinci haftası güzel geçecek gibi duruyor...Sevgiler, saygılar. thumbsup

(12-18-2020, 10:59 PM)snowmanadnan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Emin bey. Foruma renk ve heyecan katan tahmin ve paylaşımlarınızı özlemiştik.
Smile

Hoşbuldum, değerli KARdeşim.
Bende sizleri çok özemiştim.
. Güzel duygu ve düşünceleriniz için çok tşk ederim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(12-18-2020, 11:01 PM)musevtu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz emin bey

Hoşbuldum, Musevtu KARdeşim...İlgi ve alâkanız için çok tşkler.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(12-18-2020, 11:36 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-18-2020, 10:48 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-18-2020, 09:52 PM)SNOWSALİH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoşgeldin aramıza tekrardan.

Hoşbuldum, Salih KARdeşim...İlgi ve alâkanız için çok tşkler..Mutlu ve huzurlu akşmlr diliyorum..Sevgiler... thumbsup

valla emin kardeşim senin heyecanını sibirya trenini özleyen çok ..ayağın uğurlu gelir inşallah

Çok tşkler KARdeşim..Sağol, varol..SİBİRYA EKSPRESİ için şartlar mevcut gibi duruyor..Ocak ayını işaret ediyor thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Hoşgeldiniz Emin bey özledik gerçi Facebook üzerinden görüşüyorduk ama burası başka.

(12-19-2020, 12:03 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Emin bey özledik gerçi Facebook üzerinden görüşüyorduk ama burası başka.

Hoşbuldum, Ahmet KARdeşim, bende sizleri çok özlemiştim..Evet burası başka..Burası KAR SEVDASI nın herkesde doruk noktalara çıktığı manevi bir mekân..Sevgiler, saygılar... thumbsup

Arkadaşlar bu ayın 21-22 sinde içinde bulunduğumuz serin-soğuk karışımı günlere ilaveten poyraz ağırlıklı biraz daha soğuma oluşturacak bir sistem göz kırpıyorsada bu bizleri kesmez.. Ancak Karadeniz ve Marmara'nın yüksek, dağlık Uludağ, KARtepe, gibi kayak merkezlerinin yüzünü güldürebilir..Yağış durumları şimdilik belirsizliğini koruyor..İlerleyen güncellemelerde bu durum dahada netleşir..Diyagramlar aysonuna dogru birşeyler vaadedeceğe benziyor.Durumları izlemek gerekiyor... thumbsup
resim

resim

resim

resim

silinmeyen upload sitesi

resim

(Son Düzenleme: 12-19-2020, 12:51 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Ahhhaa benim modellerdeki ortak gelmiş hoşgelmiş banana banana banana banana
Şükür kavuşturana inşallah karlı soğuk Sibirya ekspresinin geldiği modellerde buluşacağız
Gelelim asıl meseleye bakın sizi hiç es geçmedim unuturmadım

1 hafta öncesi
11-28-2020, 09:02 PM

Emin beyin en sevdiği modelli unutmayalım yılbaşına öğle bir sistem veriyorkii yemede yanında yat resim
resim

Taaaaa 1 hafta önce duyurduğum yılbaşı sistemi halen modellerde güncelliğini koruyor gelirse emin beye ithaf edeceğim sistem inşallah gelecek
Bu modeli taaa 28 Kasım'da paylaştım neyse kavuşmamız şimdi nasip kısmetmiş tekrar hoşgeldiniz

Emin beyin gelisine bu sezonun acilisi guzel olacak insallah efsane bir sistem olur

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, KardanadamEmin, 45 Ziyaretçi