Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs israrla almanyaya hazir olun demis.

(12-18-2020, 03:44 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoşgeldin. Seni görmek çok güzel. İnşallah buralarda daha sık olabilirsin.

Hoşbuldum,Soner KARdeşim..Sizleri gerçekden çok özledim...Umarım vakit bulabildikçe sizlerle olmayı düşünüyorum..KIŞ gelince insan bir tuhaf oluyor, gam, keder, tasa hepsi bir tarafa.... Smile thumbsup
resim

Emin abi hoşgeldin. Seni uzun zaman sonra buralarda yeniden görmek güzel.  thumbsup

Ooo Emin Bey hoşgeldiniz. Nicedir yoktunuz, özlettiniz Smile

Emin bey tekrar hoşgeldiniz, sizi aramızda eski enerjinizle görmek güzel umarız daha sık ziyaret edersiniz siteyi...

Emin abi geldiyse bu seneye dair eksiğimiz kalmadı.Allah cümlemize sağlık versin ki bu ortamı,bu sinerjiyi burada bir ömür tadalım.Allah hepimizin gönlünü bilmekte,nasip olur bu sene inşallah.Hoşgeldin Emin abii?

Emin abi hoş geldin. Umarız tekrar aramızda bol bol vakit geçirebilirsin. Allah'ım bir an önce başını rahatlatsın inşallah sevgiler saygılar...

(12-18-2020, 03:50 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoşgeldin. Seni uzun zaman sonra buralarda yeniden görmek güzel.  thumbsup

Hoşbuldum KARdeşim, bende sizleri çok özledim..Umarım vakit bulurumda yine arada sırada sizlerle olmaya çalışırım, sevgilerimle.. thumbsup

(12-18-2020, 04:28 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoş geldin. Umarız tekrar aramızda bol bol vakit geçirebilirsin. Allah'ım bir an önce başını rahatlatsın inşallah sevgiler saygılar...

Hoşbuldum, değerli KARdeşim, inşaALLAH senin güzel dileklerin gerçekleşirde yine sizlerle bol bol vakit paylaşırız...Çok tşkler herşey için, sevgilerimle... thumbsup

(12-18-2020, 04:16 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi geldiyse bu seneye dair eksiğimiz kalmadı.Allah cümlemize sağlık versin ki bu ortamı,bu sinerjiyi burada bir ömür tadalım.Allah hepimizin gönlünü bilmekte,nasip olur bu sene inşallah.Hoşgeldin Emin abii?

Çok tşkler, Evren KARdeşim...Umarım birşeyler yoluda giderde, yine sizlerle bu güzelim kışı birlikde sevinç çığlıkları atarak geçiririz...Ne derler, mevlam neylerse güzel eyler...Sevgilerimle... thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
pcz2013, 50 Ziyaretçi