| |
(11-10-2020, 09:56 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-09-2020, 01:50 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, İnşallah kardeşim. Aklına takılan bir şeyler olduğunda sormaktan çekinme. Bilgimiz dahilinde cevaplamaya çalışırız.
Merhaba herkese Serkan bey nasılsınız kış başlamadan şöyle yerimizi alalım malûm siteden beri yıllardır takip ederim sizleri hayırlı akşamlar dilerim
(11-10-2020, 10:05 PM)Kardanyollar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese Serkan bey nasılsınız kış başlamadan şöyle yerimizi alalım malûm siteden beri yıllardır takip ederim sizleri hayırlı akşamlar dilerim Teşekkür ederim iyiyim. Sizlere de iyilikler dilerim. Bu kış yine hep beraberiz inşallah Hayırlı akşamlar. (11-10-2020, 10:09 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ao nao yorumumda eksik var mı hocam Yok üstadım. Üstadım poziden negoya inişlerde tam 0 çizgisi konumunda sistem direk soğuğu ile giriş yapıyor. İnişin Nego ya devamında ise akdeniz'de güney ege de bir yerlerde tepkiler oluşuveriyor. Senin söylediğin de ise sistemler direk balkanlardan hafif güneye sarkarak giriş yapıyor. Basınç konumları uygunsa kuzeyden daha kuvvetli soğukları da çekiyor.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
ENSO (-1.2) Daha da kuvvetleneceği tahmin ediliyor
![]() ![]() IOD Hint okyanusu dipolü ise nötr. nötr olduğunda subpolar ataklar yerine daha çok doğulu sibiryavari polar ataklar alma şansımız fazlalaşıyor ![]() IOD NÖTR ![]() IOD NEGATİVE
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral,
2000 yılında IOD Nötr, ENSO Kuvvetli negatif değerdeydi.
2000 Ocak-Şubat 500 hpa geop anomali
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Poyraz, Serkofb, snow41, Snowevren, snowmanadnan, SNOWSALİH, Snowsedat, snowserkan, succinct, ThunderSnow
Serkan üstadım bu sene sibiryada yeteri soğuma olmadığını mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık değerlerinin olduğunu düşünürsek izlanda üzerinden sistem alma olasılığımız daha fazla herhalde
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 47 Ziyaretçi |

mesajıma cevap verdiğimiz için teşekkür ediyorum