Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-09-2018, 11:37 PM)SametemaS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tongue Nedendir bilmiyorum ama  istemsizce ve çıkarsızca üye sayısının artmasına sevinenlerdenim. Smile

Eminim bizim gibi çok kişi var aramızda. Sanırım Serkan abinin davasını benimsediğimizden kaynaklanıyor. Big Grin

(Son Düzenleme: 02-10-2018, 12:11 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-09-2018, 11:40 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam bu kuzeydeki üst soğuklar gecmişte güneye çok inmiş? benım bu sene umutum var herkez kış bitti derken neye uğradığını şaşıracak cinsten gibi geliyor bana

Yine iner, inmiyor,inemiyor çünkü oradaki soğukların tamda dibine kadar uzanmış zıt yönlü hareketi ile soğukların güneye inmesine mani olan bir tekerlek var. Adı:SİBİRYA TEKERLEĞİ Smile

SİBİRYA TEKERLEĞİ döndükçe döndü ve dönmeye devam ediyor.

AZOR TEKERLEĞİ ise piste çıkmamak için çok direndi bu kış.

resim

hocam peki bu nezamana kadar sürec? benim korkum bu iş marta nisana bulaşacak valla tarımcılara yazık günha

Serkan bey son durum nedir kar belirtisi var mı 12 ile 17 sinde

(02-10-2018, 12:08 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-09-2018, 11:40 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam bu kuzeydeki üst soğuklar gecmişte güneye çok inmiş? benım bu sene umutum var herkez kış bitti derken neye uğradığını şaşıracak cinsten gibi geliyor bana

Yine iner, inmiyor,inemiyor çünkü oradaki soğukların tamda dibine kadar uzanmış zıt yönlü hareketi ile soğukların güneye inmesine mani olan bir tekerlek var. Adı:SİBİRYA TEKERLEĞİ Smile

SİBİRYA TEKERLEĞİ döndükçe döndü ve dönmeye devam ediyor.

AZOR TEKERLEĞİ ise piste çıkmamak için çok direndi bu kış.

resim

Serkan bey bu döngü 22 şubata kadar devam ediyor nerdeyse benmi yanılıyorum acaba

(02-10-2018, 12:01 AM)Snowlove Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-09-2018, 11:37 PM)SametemaS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tongue Nedendir bilmiyorum ama  istemsizce ve çıkarsızca üye sayısının artmasına sevinenlerdenim. Smile

Alıntı:Eminim bizim gibi çok kişi var aramızda. Sanırım Serkan abinin davasını benimsediğimizden kaynaklanıyor. Big Grin

Kesinlikle Smile2017 ocak sisteminden sonra üye olduğumda toplasan 4-5 kişi yoktu ki bi çok forumdan kendisini takip ediyordum.Daha sonra bu forumda yorumları  acaba benmi göremiyorum diye serzenişde bulunmuştum.İnşallah serkan beyin forumun tamamına hakim olabileceği ortama hep beraber kavuşuruz.

(02-10-2018, 12:18 AM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam peki bu nezamana kadar sürec? benim korkum bu iş marta nisana bulaşacak valla tarımcılara yazık günha

(02-10-2018, 12:27 AM)Cihan3422 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey son durum nedir kar belirtisi var mı 12 ile 17 sinde

12-17 Arasında yine kopuk alçak (cut off) hadiseleri olacak.
Altta 60 derece enlemlerinde ki bölgesel rüzgarlardan anlıyoruz bunu.

resim

Basınç dizilimi 17-18 Şubat gibi değişebilir. Arktik salınım güneye atak yapacak.

resim

12-17 Arasında 2 sistem var ne kadar etkiler? şu görüntü iç açıcı değil(kar anlamında)
Sonrası için bir kaç gün daha takip etmem gerekiyor.

(İnşallah serkan beyin forumun tamamına hakim olabileceği ortama hep beraber kavuşuruz.)

Derken ne demek istediniz? Forum zaten Serkan beyin açtığı ve bütün foruma hakim olduğu bir ortamdayız. Forum daha iyi yerlere tabiki gelecektir, ancak zamanla, takdir edersiniz ki herkesin kendine ait dertleri, sıkıntı, işi ve gücü var, zamanla herşey daha güzel olacaktır.

Serkan bey siteniz hayirli olsun.Bati karadenizden selamlar.85 efsanesi bizim buralara 2 mt yakin kar birakmisti istanbulun 87 sinden daha güclü ve gunlerce yagmisti 9 subat gibi baslamisti ve marta kadar sürmüstu.sayili firtinalardan eski kasim 90 da baslamişti 105 kadar sürüp cemreerde hafiflemişti.inşallah subat cikmadan etkili bir sistem aliriz ve bu lodoslari bir nebze unuturuz.6

(Son Düzenleme: 02-10-2018, 01:19 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-10-2018, 01:04 AM)Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey siteniz hayirli olsun.Bati karadenizden selamlar.85 efsanesi bizim buralara 2 mt yakin kar birakmisti istanbulun 87 sinden daha güclü ve gunlerce yagmisti 9 subat gibi baslamisti ve marta kadar sürmüstu.sayili firtinalardan eski kasim 90 da baslamişti 105 kadar sürüp cemreerde hafiflemişti.inşallah subat cikmadan etkili bir sistem aliriz ve bu lodoslari bir nebze unuturuz.6

Teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz.

Temennileriniz için inşaallah diyorum thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
12 Ziyaretçi