| |
Istanbulda yarin zamanla cok bulutlu persembe ve cuma gunu yagisli bir hava bekleniyor sicaklik 20 li derecelerde
Bu aylarda yagisa sadece Istanbul degil tum yurt olarak ihtiyacimiz var
Geçen sene bahar fena kurak geçmişti. Umarım bu sene farklı olur. Maalesef önümüzdeki sistem için bir hafta önce görünen tahmini yağış miktarı neredeyse üçte bire indi. 60-70 mm iken 20 mm bile zor görünüyor şu anda. Geçen sene de tam olarak aynısını yaşamıştık bütün bahar mevsiminde. Her yaklaşan sistem kuruyup yok olup gitmişti. Bu sene öyle olmaması temennimiz...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa,
(03-03-2020, 01:15 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen sene bahar fena kurak geçmişti. Umarım bu sene farklı olur. Maalesef önümüzdeki sistem için bir hafta önce görünen tahmini yağış miktarı neredeyse üçte bire indi. 60-70 mm iken 20 mm bile zor görünüyor şu anda. Geçen sene de tam olarak aynısını yaşamıştık bütün bahar mevsiminde. Her yaklaşan sistem kuruyup yok olup gitmişti. Bu sene öyle olmaması temennimiz... 15 günlük yağış tahmini geçen senenin tekrarı gibi duruyor
Bahar aylarının ortalama üzerinde yağışla kapanacağını.
Yaz aylarında ise kısa süreli etkili sıcakların mesoscale siklonlarla örseleneceği, bastırılacağı fikri bende ağır basıyor. Kış sinoptiğine benzer hava hareketlerinin yaz aylarında da devam edeceğini düşünüyorum. Ölmez sağ kalırsak eğer; beklediğim bu desenin inceliklerine değiniriz.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Babazilla, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa,
Martin 13 - 14 un itibaren sistem varda soguma ancak en fazla 8 - 10 dereceler olabilecek yani benim modellerden su gordugum bu yani kar bu yil icin bitmistir ancak Serkan bey ay ortasi icin birseyler var demisti belki benim goremedigim birseyler olabilir ama bu saatten sonra kar olmasin derim cunku cevremde bazi agaclar cicek acti bazilarinin tomurcuklari patladi yesilleniyor don olayi ve kar iyi olmaz yine takdir Allahin tabi herseyin hayirlisi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| snowserkan, 16 Ziyaretçi |