| |
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Cabbar, Emreakc1, Emreitsa, fook, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, oguzsoydan, Osman58, Primavera, Snow Gökhan, Snowsedat
Resmen sitenin tansiyonu düzeldi arkadaş
Yok yok farklı bir aurası var bu olayın
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan, Hasan_iSTANBUL, oguzsoydan, Poyraz, Primavera, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, Primavera, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, Primavera, Snowsedat
Paylasilan fotograflara bakiyorum, bi de disariya bakiyorum. Yok arkadas ya, kartal sahil çöp.
Bekledigim gibi kuvvetsiz bizim icin. Her zamanki gibi
(02-08-2020, 02:14 AM)karulan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paylasilan fotograflara bakiyorum, bi de disariya bakiyorum. Yok arkadas ya, kartal sahil çöp. Merak etmeyin Avrupa yakasinda Kar bundan sonra yavaslayip etkisini yetirmeye baslayacak ama Anadolu yakasi yarin Aksam 20.00 kadar Kar yagisini almaya devam edicek..
beeylikduzu bitti zaten 1 saatcık gorduk neyse onada sukur
artık bi uludag yolu gozuktu ama
(02-07-2020, 04:51 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey 'in sözleri moralimi bozdu demek ki bu son sistem onu anlıyorum şahsen (02-08-2020, 02:31 AM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beeylikduzu bitti zaten 1 saatcık gorduk neyse onada sukur Halen yoğun şekilde yağıyor! Beylikdüzü nde |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, Barbegazi, hacimuratt, Kartalmustafa, 45 Ziyaretçi |

artık bi uludag yolu gozuktu ama