Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-08-2020, 12:49 AM, Düzenleyen: Xooner.)

Arkadaşlar İstanbul genelinde kar yağışı öğle saatlerine kadar devam edecek. Biter mi, keser mi, azalır mı düşüncelerini silip tamamen tadını çıkarın. Vakit şükretme, eğlenme, sevinme ve tüm gamı derdi tasayı çöpe atma vaktidir.

Sevenler birbirine kavuştuuuuuuuuuuuu

Karla karışık yağmur 

resim

An itibari ile Bahcekent, rakım 165 metre hava - 1derece

Zabaha kadar burdayız zabaha kadar
  Beğenenler:
  • AZOR, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Jacket80, Sarelf, Snowsedat

Esatpaşa'da şimdilik arabaların üstünde tuttu. Güzel yağıyor Smile 
resim
  Beğenenler:
  • Emreitsa, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(02-08-2020, 12:45 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar İstanbul genelinde kar yağışı yarın öğle saatlerine kadar devam edecek. Biter mi, keser mi, azalır mı düşüncelerini silip tamamen tadını çıkarın. Vakit şükretme, eğlenme, sevinme ve tüm gamı derdi tasayı çöpe atma vaktidir.

Yarın cephe çekilince özellikle Anadolu yakasında DEK ler devreye girer ve KAR aralıklı ve kısa, vurucu şekilde sürecek... thumbsup

Kağıthane yerdeki ıslaklık kar olmaya başladı
  Beğenenler:
  • AZOR, gececi, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, Snowsedat

(Son Düzenleme: 02-08-2020, 12:52 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Hadi Arkadaslar nerde bu resim aticam yagsin soyle yapicam boyle yapicam diyenler, disarida muthis bir yagis var 2 saat once kizanlar tepki koyanlardan ozellikle foto istiyorum size bu ceza olsun Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • gececi, hacimurat, Snowsedat, Xooner

(Son Düzenleme: 02-08-2020, 12:53 AM, Düzenleyen: Beatum.)

Babam öğleden sonra “ ben yağacağını hiç sanmıyorum “ diye moralimi bozuyordu ama biraz önce sıkı yağmaya başlayıp, yerler tutunca “ baaak nasıl kar yağıyor, yerler bile tutmuş şimdiden “ dedim, bir zahmet yerinden kalkıp, acaba der gibi ifadeyle pencereye geldi ve sonra bana diyor ki gel diğer odadan bakalım, ışık daha iyi, oraya gönderdi beni  Big Grin 

Neyse efenim Beylikdüzü şahane bir yağış alıyor. Seyrine doyalım İnşaAllah.  

Çay mı yapsam acaba  Coffee
❄️ Kar taneleri kadar güzel günler. ❄️

resim
resim
resim

Pendik Çamlık Mahallesi...
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, afyonlumuzaffer03, AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, Poyrazkarayel, zerensefa, 127 Ziyaretçi