| |
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Emreitsa, hacimurat, Hunter, Nil.Trabzon, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Xooner
(02-08-2020, 12:07 AM)Karkarlütfen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowsedat o resim ne zaman istanbula ulaşır Giriş yaptı kuzey bölgelerden sayın kardeşim Arnavutköy, taşoluk, hadımköy tarafları kopuyor şuan Arnavutköy şehir kameraları yazıp izlenilebilir Tahminen ilerleyen dikikalarda tüm istanbul saf kara dönüşecektir Not:bu konuda çok bilgi sahibi değilim, gördüğümden ve söylenilenlerden yola çıkarak böyle düşünüyorum kardeşim Saygılarımla
(02-08-2020, 12:13 AM)Karkarlütfen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EN şiddetli yağış hangi saat aralıklarında olcak tahmini En şiddetli yağış zamanı başladı. Sabah saatlerine kadar değişken kuvvette devam edecektir. Birkaç saat sonra gök gürültüsü, şimşekler ve graupel mümkündür. Lokal değişiklikler olacaktır ama genel olarak tüm İstanbul kar alacak inşallah. Bu arada sitede yavaşlama doğrudur, takipteyiz. Elimizden geldiğince sıkıntı olmaması için çaba harcıyoruz. Kusura bakmayın bu durumdan ötürü.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Canberk, Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Yasar34
Herkese çok teşekkür ediyorum harikasınız . Mimaroba Büyükçekmece resmen tipi ..
Çok teşekkürler tadını çıkartın arkadaşlar
Zar zor görüyoruz bu günleri
Bu yağan süper KAR, günlerdir büyük bir emek sarfederek, herşeyi enince ayrıntısına kadar, gerek görsel, gerek yorumlarımızla, tahminlerimizle bize inanmayan yada inanmakda şu son dakikalara kadar zorluk çekenlere gelsin...
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, AZOR, Beatum, Canberk, Captmehmet, ColdAddict, Emreitsa, hacimurat, Hunter, Karkarlütfen, Keremburada, kral, Nuray, OfluMevlüt, Primavera, SALİH1, seckin.yalcinkaya, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| coskunnkartal, 25 Ziyaretçi |

çok şükür