| |
(02-07-2020, 09:47 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O konuda aynı düşünüyorum malum diğer sitede reytingler oldukça düşük ve hala buraya sallıyorlar sende kusura bakma okadar sistem geldi geçti hiçbiri bukadar bekletip sinir krizlerine sokmadı hepimizin ortak payidesi (KAR MUTLULUKTUR)(02-07-2020, 09:28 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-07-2020, 09:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Emreitsa
Beğenenler:
• Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Matikler, Snowsedat, Snowtime
(02-07-2020, 09:52 PM)Tc coskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Git gide düşecekken sıcaklık yükseliyo 4.8 derece oldu artık yağacağına inancımı yitiriyorum Ne yazıkki aynı duyguları paylaşırıyoruz iş yerinde alay konusu oldum hatta 1 paket malboro gitti umrumda değil yeterki yağsın yeterki göreyim
![]() An itibariyle resmen -12 giriş yaptı ama hala sıcaklıklar yükselişte anlamış değilim.
(02-07-2020, 10:02 PM)ColdAddict Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alt seviyedeki sıcak cephe çıkışı henüz olmadı. Muhtemelen 1-2 saat içinde çıkış olacak. Sonrasında dua edeceğimiz şey yağışlı kütlenin devam etmesi. Yani sıcaklık kıvama geliyor, yağış kaçmazsa gecemiz mübarek olsun
Neler oluyor bir terslik mi var?
Çıldıracağım artık. Millete alay konusu olduğuma mı yanayım, kar hasretimin had safhaya çıkmasına mı yanayım bilemedim. Kayınbirader " kar yağsın sana İskender ismarlayacagim" dedi az önce pis pis sırıtarak ![]() Bu saatlerde en azından görsel şölen bekliyordum.
Arkadaşlar niye bu kadar sabırsızsınız, lütfen şu panik havasından vazgeçermisiniz, herşey yolunda diyorum. Tüm verilerde bu gece yoğun KAR yağışı gösteriyorken ve bu verileride sizlerle az evvel paylaşmışken neden bu güvensizlik? Bizler kafamızdan uydurmuyoruz, yahut rüyaya yatıp bu tahminleri yapmıyoruz. Hepimiz bilgi ve belge sunarak, görsellerle destekliyerek sizlere aktarıyoruz. Sadece biraz sabır...3 aydır bekliyoruz, birkaç saatmi bekliyemiyeceğiz....Yarın bize hak vereceksiniz ama kendinizide, bizleride boşyere üzmüş olmaktan başka birşeye yaramıyacak....
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Xooner yağış kacmazsa mı?
Kaçma ihtimali varsa bizde bu kismetsizlik varken kesin kaçar. Olumsuz ruh halim nedeniyle özür dilerim ama artık dayanacak gücüm kalmadı.
Ben modellerin doğru çalışmadığına inanıyorum ciddi ciddi.
Başka da bir yere oturtamıyorum bu olanları. Bu kış hiç beklenmedik bir anda kara bogulursak hiç şaşırmam.
(02-07-2020, 10:08 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Xooner yağış kacmazsa mı? Yo yo anlatmak istediğim sıcaklık sorunu kalkmak üzere. Yağış miktarı tek derdimiz olacak. Ne kadar çok yağarsa o kadar iyi diyerek o şekilde yazdım. Yağışta sıkıntı görünmüyor şu anda. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, hacimuratt, 22 Ziyaretçi |

umrumda değil yeterki yağsın yeterki göreyim