Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-07-2020, 09:47 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2020, 09:28 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2020, 09:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Emreitsa

Emre Hocam sözüm size değildi, yanlış anlamayın lütfen. O kadar çok isyan, şikayet, ağlama mesajları yazılıyor ki, silmekten yoruluyoruz gerçekten. Birkaç saat daha sabır.

Çok yanlış düşünüyorsun belkide bu mesajı yayınlamayacaksın buradaki kar severler olmasa ne yapacaksın bukadar tepeden bakman çok yanlış insanlar heyecanla göreceği beyaz taneleri bekliyor zevkten yazmıyor

Moderatör cevabı : 
 Haklısın kardeşim, kusura bakma. İnsanların morallerini bozacak ve burayı okumaktan vazgeçirecek mesajları silmeyip buraya ekleseydim daha iyi olurdu. Neyse biz beyaz güzelliği bekleyelim, hiç üzmeyelim, üzülmeyelim. Saygılar. 

Sarelf;

Sabahtan beri,bazıları sinir bozucu bazıları hakaretvari,bazıları sırf sayfayı provake etmek için yazılmış,birçoğu da burada ki karseverleri üzmek için yazılmış o kadar çok mesaj ve hesapla uğraştık ki,hangisini silip hangi hesabı banladığımızın haddi hesabı yok.

Müdahale sebebi burada ki kar aşığı insanların huzurunu koruyup doğru bilgi akışını sağlamaktır.

Bir yandan sistemleri takip edip bir yandan sitenin doğru akışını takip etmek inanın çok yorucu oluyor.Kaldı ki bundan hiç şikayet etmiyoruz.Ancak bu tavır yöneticiler olarak tepeden bakmak değil hiçbir beklenti olmadan ortak paydamız olan kar sevdamızı paylaşmaktan ibarettir.

Bizlerde sizler gibi 2 dakikada bir heyecanla sokak lambasına bakıyoruz.Yok bir farkımız...
O konuda aynı düşünüyorum malum diğer sitede reytingler oldukça düşük ve hala buraya sallıyorlar sende kusura bakma okadar sistem geldi geçti hiçbiri bukadar bekletip sinir krizlerine sokmadı hepimizin ortak payidesi (KAR MUTLULUKTUR)

(02-07-2020, 09:52 PM)Tc coskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Git gide düşecekken sıcaklık yükseliyo 4.8 derece oldu artık yağacağına inancımı yitiriyorum
Bunda tahminci arkadaşların suçu yok koskpca mgm bile tahmini tutturamıyor bu istanbula kar mar yağmamaya yemin etmiş sıkıldım artık onu bırak eşe dostada rezil olduk millet dalga geçiyo bir şey bilmedikleri bilimsel verileri takip etmedikleri halde adam yazmış ben sana demedimmi oğlum istanbula kar yağmaz demiyormu çıldırmamak elde değil serzenişimi mazur görün lütfen çok moralim bozuk

Ne yazıkki aynı duyguları paylaşırıyoruz iş yerinde alay konusu oldum hatta 1 paket malboro gitti Smile umrumda değil yeterki yağsın yeterki göreyim
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, macet1981

resim

An itibariyle resmen -12 giriş yaptı ama hala sıcaklıklar yükselişte anlamış değilim.
22.svg
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(02-07-2020, 10:02 PM)ColdAddict Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

An itibariyle resmen -12 giriş yaptı ama hala sıcaklıklar yükselişte anlamış değilim.

Alt seviyedeki sıcak cephe çıkışı henüz olmadı. Muhtemelen 1-2 saat içinde çıkış olacak. Sonrasında dua edeceğimiz şey yağışlı kütlenin devam etmesi. Yani sıcaklık kıvama geliyor, yağış kaçmazsa gecemiz mübarek olsun Smile
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Enginist, Hasan_iSTANBUL

Neler oluyor bir terslik mi var?

Çıldıracağım artık.

Millete alay konusu olduğuma mı yanayım, kar hasretimin had safhaya çıkmasına mı yanayım bilemedim.

Kayınbirader " kar yağsın sana İskender ismarlayacagim" dedi az önce pis pis sırıtarakSad

Bu saatlerde en azından görsel şölen bekliyordum.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, macet1981, Matikler

Arkadaşlar niye bu kadar sabırsızsınız, lütfen şu panik havasından vazgeçermisiniz, herşey yolunda diyorum. Tüm verilerde bu gece yoğun KAR yağışı gösteriyorken ve bu verileride sizlerle az evvel paylaşmışken neden bu güvensizlik? Bizler kafamızdan uydurmuyoruz, yahut rüyaya yatıp bu tahminleri yapmıyoruz. Hepimiz bilgi ve belge sunarak, görsellerle destekliyerek sizlere aktarıyoruz. Sadece biraz sabır...3 aydır bekliyoruz, birkaç saatmi bekliyemiyeceğiz....Yarın bize hak vereceksiniz ama kendinizide, bizleride boşyere üzmüş olmaktan başka birşeye yaramıyacak.... thumbsup

Xooner yağış kacmazsa mı?

Kaçma ihtimali varsa bizde bu kismetsizlik varken kesin kaçar.

Olumsuz ruh halim nedeniyle özür dilerim ama artık dayanacak gücüm kalmadı.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, İstanbullu

Ben modellerin doğru çalışmadığına inanıyorum ciddi ciddi.
Başka da bir yere oturtamıyorum bu olanları.
Bu kış hiç beklenmedik bir anda kara bogulursak hiç şaşırmam.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat

Bi yagmadi camda bekliyorum

(02-07-2020, 10:08 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Xooner yağış kacmazsa mı?

Kaçma ihtimali varsa bizde bu kismetsizlik varken kesin kaçar.

Olumsuz ruh halim nedeniyle özür dilerim ama artık dayanacak gücüm kalmadı.

Yo yo anlatmak istediğim sıcaklık sorunu kalkmak üzere. Yağış miktarı tek derdimiz olacak. Ne kadar çok yağarsa o kadar iyi diyerek o şekilde yazdım. Yağışta sıkıntı görünmüyor şu anda.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Enginist, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
aoy, hacimuratt, 22 Ziyaretçi