Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-07-2020, 09:33 PM, Düzenleyen: Xooner.)

(02-07-2020, 09:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Emreitsa

Emre Hocam sözüm size değildi, yanlış anlamayın lütfen. O kadar çok isyan, şikayet, ağlama mesajları yazılıyor ki, silmekten yoruluyoruz gerçekten. Birkaç saat daha sabır.

Çok yanlış düşünüyorsun belkide bu mesajı yayınlamayacaksın buradaki kar severler olmasa ne yapacaksın bukadar tepeden bakman çok yanlış insanlar heyecanla göreceği beyaz taneleri bekliyor zevkten yazmıyor

Moderatör cevabı : 
 Haklısın kardeşim, kusura bakma. İnsanların morallerini bozacak ve burayı okumaktan vazgeçirecek mesajları silmeyip buraya ekleseydim daha iyi olurdu. Neyse biz beyaz güzelliği bekleyelim, hiç üzmeyelim, üzülmeyelim. Saygılar. 

Kar hasretinden dolayı biraz endişelendik haliyle. Yoksa sisteme inancımız tam thumbsup
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Snowtime, Xooner

Başlamadı mı

Gaziosmanpaşa da yağmur yerini KKY a bıraktı. 
Coffee
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

resim

Asil kutle kar birakacak kutle yeni geliyor saat 23.00 gibi gelmis olacak ve GOLLLL GOLLLLL sesleri heryerden farkli noktalardan kar sesleri gelecek
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, hacimurat

1987 müthiş sisteminde emel sayının meşhur şarkısı vardı 15 gün kar yağdıran şarkı yağdır mevlam su diyor ve Allah ın izniyle bundan sonra olacak ları ona bırakıyorum çok o kar yağışı nı verecek tir mevlam
  Beğenenler:
  • Beatum, hacimurat

(Son Düzenleme: 02-07-2020, 09:48 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Kopmaya hazırmıyız geliyoo ates ates ates
resim

(02-07-2020, 09:28 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2020, 09:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Emreitsa

Emre Hocam sözüm size değildi, yanlış anlamayın lütfen. O kadar çok isyan, şikayet, ağlama mesajları yazılıyor ki, silmekten yoruluyoruz gerçekten. Birkaç saat daha sabır.

Çok yanlış düşünüyorsun belkide bu mesajı yayınlamayacaksın buradaki kar severler olmasa ne yapacaksın bukadar tepeden bakman çok yanlış insanlar heyecanla göreceği beyaz taneleri bekliyor zevkten yazmıyor

Moderatör cevabı : 
 Haklısın kardeşim, kusura bakma. İnsanların morallerini bozacak ve burayı okumaktan vazgeçirecek mesajları silmeyip buraya ekleseydim daha iyi olurdu. Neyse biz beyaz güzelliği bekleyelim, hiç üzmeyelim, üzülmeyelim. Saygılar. 

Sarelf;

Sabahtan beri,bazıları sinir bozucu bazıları hakaretvari,bazıları sırf sayfayı provake etmek için yazılmış,birçoğu da burada ki karseverleri üzmek için yazılmış o kadar çok mesaj ve hesapla uğraştık ki,hangisini silip hangi hesabı banladığımızın haddi hesabı yok.

Müdahale sebebi burada ki kar aşığı insanların huzurunu koruyup doğru bilgi akışını sağlamaktır.

Bir yandan sistemleri takip edip bir yandan sitenin doğru akışını takip etmek inanın çok yorucu oluyor.Kaldı ki bundan hiç şikayet etmiyoruz.Ancak bu tavır yöneticiler olarak tepeden bakmak değil hiçbir beklenti olmadan ortak paydamız olan kar sevdamızı paylaşmaktan ibarettir.

Bizlerde sizler gibi 2 dakikada bir heyecanla sokak lambasına bakıyoruz.Yok bir farkımız...
Kar Mutluluktur 

İzmitte yağmur devam ediyor sıcaklık 2 derece

Git gide düşecekken sıcaklık yükseliyo 4.8 derece oldu artık yağacağına inancımı yitiriyorum
Bunda tahminci arkadaşların suçu yok koskpca mgm bile tahmini tutturamıyor bu istanbula kar mar yağmamaya yemin etmiş sıkıldım artık onu bırak eşe dostada rezil olduk millet dalga geçiyo bir şey bilmedikleri bilimsel verileri takip etmedikleri halde adam yazmış ben sana demedimmi oğlum istanbula kar yağmaz demiyormu çıldırmamak elde değil serzenişimi mazur görün lütfen çok moralim bozuk
  Beğenenler:
  • Emreitsa, hacimurat, İstanbullu, konuralp, macet1981, Trhero

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, 27 Ziyaretçi