| |
Millet bu saatlerde kar bekliyor, biz yine kartal anadolu sahil olarak yagmur seyrediyoruz suan :/
(02-06-2020, 01:09 PM)Gurkan319 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://thingspeak.com/channels/139685 Selamlar Gürkan319 bende Bahçekent bölgesinde oturuyorum, burada sıcaklık 2,2 derece ve dew point -1,4 derece arkadaşınız bahçeşehirin neresinde bir sakıncası yoksa
Sıcaklık düşüyor ama yağış yok
Yağış ne zaman başlayacak acaba Sabırsızlana sabırsızlana inme inecek yaw
Maltepe'de KARLA KARIŞIK YAĞMUR başlamıştır, Avrupa yakasından birçok yerden KAR haberleri alıyorum, artık vuslat (sevgiliyle kavuşma) zamanı geldi.....Tam saf KAR a çevirdiğinde GOL haberini ALLAH'ın izniyle buradan vereceğim...Hadi hayırlısı...Artık sıcaklıklar KAR seviyelerine inmeye başladı. Akşam güzel şeyler yaşayacağımızı düşünüyorum...Bu arada 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVGİLİMİZ YİNE BİZİ ZİYARET EDECEK GİBİ.....Ne dersiniz ona hediye olarak ne alsamki? tektaş buz mu alsam? Kardanadam sıfatımla onu düz arazide güzel bir akşam yemeğinemi gitsek acep? neyse daha zaman var, düşüneceğiz elbet....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Karcıdayı, Kardankaan, kartutgunu, Keremburada, kral, mehmet karsever, OfluMevlüt, Snowsedat
selamın aleyküm üstatlara bir sorum olucak şuanki duruma göre hava sıcaklığımı düşmedi yoksa yağışmı alamıyoruz teşekkür ederim.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, zerensefa, 119 Ziyaretçi |