| |
Dışarıda an itibari ile o kadar ılık ve yaz yağmurunu andıran bir yağmur başladı. Kış ortası kar geliyor kokusu havada... Bu sefer İstanbul 'a kar geliyor.. Sahlepleri stoklayalım karda saatlerce dolaştıktan sonra kısa bir mola için evde pencere yanında lazım olacak.
Arkadaslar herkese hayırlı akşamlar.
Bundan sonra gördüğümüz tüm olumsuz yorumlar çöp mesajlar kutusuna taşınacaktır. Onun haricinde ayni tarz yorum yapmaya devam eden kisiler Banlanacaktır bilginize sunarım.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın,
Gelsin artık subaru aldık adam akıllı kar goremedim allahım lütfen yagsın bol bol
(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore. Ersel bey bu yorum size pek yakismamis dogrusu.Butun ustadlar sabahtan beri bu konu hakkinda olumlu gorus belirtirken moral bozmamak adina telkinde bulunurken sizin bu yorumunuzu bu kadar diyagrama ragmen garipsedim dogrusu.unutmayin ki bir lafinizla moralleri alt ust olacak insanlar bulunuyor bu forumda.
GEMO AĞA ve ECEMWEFA GFS Yİ HİZAYA SOKACAK inşallah olumsuz yorumlara çarşamba akşamı son vereceğiz. NOKTA
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Matikler, Özgür, Snowsedat
(02-03-2020, 10:15 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ersel’in tahmini bu yönde, kendi görüşünü yazmış.(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore. Halk üzülecek dye tahminini yazmasın mı ![]() Umarım yanılırsın Ersen ... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 43 Ziyaretçi |