| |
Snow serkan,kardanadam emin,tarantula ve isimlerini sayamadığım bir çok tahminci abilerim bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum,değerli tahminlerinizi okuyorum kar yağıcak diye deli oluyorum çıldırmak üzereyim kartal/uğurmumcu mahallesinde ikamet ediyorum yaa harika bi duygu içerisindeyim şuan 7-8 yaşındaki çocuklar gibi seviniyorum evliyim hanım bana artık sen iyi değilsin gibi yan yan bakmaya başladı bu forumu her an takip etmek için evin içerisinde Köşe kapmaca oynuyorum yıllardan beri bu kar hasreti hastalığa dönüştü bende burda yazma gereği duydum beni birtek sizler anlıyorsunuz beni
Beğenenler:
• ahmet sözen, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Ekrem14, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, idieforyou41, KardanadamEmin, kral, nosnownoparty, Poyraz, sahinok, snow41, Snowsedat, Snowtime, Xooner, Yasar34
(02-02-2020, 08:15 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snow serkan,kardanadam emin,tarantula ve isimlerini sayamadığım bir çok tahminci abilerim bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum,değerli tahminlerinizi okuyorum kar yağıcak diye deli oluyorum çıldırmak üzereyim kartal/uğurmumcu mahallesinde ikamet ediyorum yaa harika bi duygu içerisindeyim şuan 7-8 yaşındaki çocuklar gibi seviniyorum evliyim hanım bana artık sen iyi değilsin gibi yan yan bakmaya başladı bu forumu her an takip etmek için evin içerisinde Köşe kapmaca oynuyorum yıllardan beri bu kar hasreti hastalığa dönüştü bende burda yazma gereği duydum beni birtek sizler anlıyorsunuz beni İmza.
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, aligungen, Ashkar, Burak1980, byarslan, Cino, Çerkezköy59, Ekrem14, Göksel, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Hunter, Jora, Keremburada, kral, mirhan, Nuray, oguzsoydan,
Arkadaşlar, inanın modellere, tüm modellere GEM- UKMO- JMA- ICON- NASA- GEFS- CFS vb bakıyorumda gözlerimi onlardan inanın alamıyorum. Modellerde müthişötesi görüntüler var. Paylaşmaya kalksam herkesin hakkını çalmış olurum, bu yüzden sadece yorum yaparak anlatmak istiyorum. Ülkemiz çarşamba gecesinden itibaren Karadeniz ve Balkanlar üzerinden gelecek yoğun KAR yağışlı ve tipili havanın etkisine girecek. KAR yağışları son görüntülere bakılırsa hayatı bayağı bir zorlaştıracak türden görünüyor. Çarşamba günü gündüz saatlerinde şiddetli lodos eşliğinde, Trakya, Marmara ve Batı karadenizde başlıyacak yağışlar önceleri yoğun sağanak şeklinde, zamanla havanın soğumasıyla Cuma akşam saatlerine kadar yoğun tipi ve KAR yağışı şeklinde sürecek. Sonraları kısa bir mola ve ardından orta şiddette KAR yağışı şeklinde devam etmesi bekleniyor. KAR yağışının etkili olacağı günlerde sokak hayvanlarını unutmayınız, sokakta kalmış garibanları belediyelere bildiriniz. Gelecek SOĞUK HAVA DALGASI öyle böyle değil, kuvvetli bir sistem yaklaşıyor. Bizler son gelişmeleri, sizlerde bizleri takipte kalınız...
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Altıgen Buz Kristali, Ashkar, Burak1980, Captmehmet, Cino, Ekrem14, Eray, Göksel, hacimurat,
Her şey yolunda giderse Çarşamba günü birkaç saat içinde bizi neler bekliyor olacak madde madde yazayım istiyorum.
- Sıcaklık çift haneli değerlerden tek hanenin dibine vuracak. - 990 hpa gibi çok düşük bir basınç değerinden 1035 hpa gibi oldukça yüksek bir basınç değerine yükseliş göreceğiz. - Rüzgâr şiddetli lodostan kuvvetli karayele dönecek. - Yağış sağanak yağmurdan yoğun kar yağışına geçecek. - Hissedilen sıcaklık 15-16 derecelerden eksili değerlere geçecek. - Psikolojiler yorgun ve sıkılmış olmaktan çocuklar gibi şen ve heyecanlı hale gelecek. - Dinlenmiş ve harekete hazır vücutlar fena halde mutluluk yorgunluğuna ulaşacak. - Sehpada içilen çaylar pencere önünde içilmeye başlayacak. - Sıcacık salepin tadı muhteşem manzara nedeniyle değişecek ![]() Rabbim fazlasını da nasip etsin inşallah.
Beğenenler:
• 3uZgibi, ahmet sözen, Alp 1903, Arazburak, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Ekrem14, Eray, hacimurat,
Evet kar geliyor, herkes mutlu ama şu unutmamalı. Deprem bölgesinde soğuk ve kar yağışlı olacağından oradaki vatandaşlarımıza da dua etmek.. kolay değil soğukta dışarıda kalmak..
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Ekrem14, hacimurat,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 20 Ziyaretçi |